CASA PINO – Un loc aparte din Brașov pentru liniște și camere cu stil italian

CASA PINO – Un loc aparte din Brașov pentru liniște și camere cu stil italian

Casa Pino din Brașov e ca o poveste atemporală. Un amestec boem de stil architectural Italian și modernitatea tehnologiei de azi. Vorbim practic de o clădire așezată în centrul civic, la două minute de mers pe jos de viitorul Mall AFI din Brașov și la 7 minute de mers cu mașina de Piața Sfatului.

Ai acces facil la gară și la doar 40 de minute cu mașina de cele mai importante destinații din județul Brașov precum: Poiana Brașov, Râșnov sau Bran, o locație care merită să fie descoperită și redescoperită așa cum poti să citești și să recitești un roman de Boccaccio sau cum poți privi un tablou de Boticelli.

Casa Pino este o poveste de familie care incepe undeva departe, in Napoli si continua si azi la poalele de sub Tâmpa.

Casa Pino oferă în prezent 7 camere, 6 camere duble dotate cu pat matrimonial/paturi separate la alegerea clienților și camera cu nr.7 de 4 persoane, sau cum o mai numim noi camera Pino pentru ca este o camera de familie.

Locuri mai putin cunoscute pe care le poti vizita in judetul Brasov

Știm că nu mai ești la vârsta la care te entuziasmează să mergi la Zoo. Dar, pentru cei realmente interesați de mediu, de natura, de speciile pădurii carpatine, între Râșnov și Zărnești, s-a înființat o rezervație naturală de urși bruni, cea mai mare din întreaga lume. 69 de hectare doar pentru acest frumos animal, Ursul Brun European, aflat sub protecție conform Convenției de la Berne. Cine știe, poate că o să fie o călătorie revelatoare vis-a-vis de cât de importantă este libertatea.

Pentru că acești urși sunt salvați de cele mai multe ori din situații grave, în care au fost privați de libertate și tratați necorespunzător. Au fost chiar și subiectul unui documentar Discovery.

Dacă te vei lăsa impresionat de povestea lor, o să poți să îi ajuți adoptând un urs. Pentru o sumă modică lunară, poți contribui la a schimba lumea în bine.
Dacă mai punem la socoteală și cât este de aproape de masivul Piatra Craiului, sigur merită drumul până acolo!

Judetul Brașovul este împânzit de cetăți. Pentru că Transilvania trebuia pazită și pentru că diferitele coline de primprejurul munților ofereau poziția strategică perfectă pentru așa ceva. Așa că la 15 km de Brasov, Cetatea Râșnov, datează de prin secolul XIV și păstrează chiar bine fortificațiile. Plimbarea printre ruine te face sa ajungi sus de tot, de unde poți admira împrejurimile. Aici se desfășoară și diferite festivaluri precum Festivalul de Film Istoric, Festivalul Medieval sau Rockstadt Extreme Fest. Pentru că nu poți sta în loc și îți arde de plimbări, pune pe listă și o drumeție prin locurile unde s-a filmat “Mihai Viteazul” și chiar “Cold Mountain”. Deci, pe urmele lui Jude Law și Nicole Kidman!

Castelul Bran, deși cunoscut pentru contele Dracula, o legend si un subiect al unui roman de Bram Stoker, este mai mult de atat. Daca ești curios să afli ce se află de fapt în castel, nu vampiri sau alte astfel de mituri, mergi sa-l vizitezi. Plus că Branul este oricum ceva de vis din punct de vedere al priveliștilor. Brânză de burduf în coajă de brad ca la Bran nu mai găsești și dacă aș ajunge pe acolo, în locul tău, sigur m-as duce și până la Cheile Grădiștei.

De ce să alegi Casa Pino ?

În primul rând curățenia impecabilă. Recenziile pe care le-am avut pe booking până acum încep toate cu această expresie – curățenie impecabilă. În plus, zona unde suntem poziționați este extrem de liniștită. Și ca totul să fie dus la superlativ, toate camerele sunt izolate fonic interior și exterior.

Pereții dintre fiecare zonă de locuit sunt groși așa că oricine caută o oază de odihnă, sau sunt persoane cu somnul sensibil, pot veni la noi. Și dacă tot am vorbit despre odihnă, toate camerele sunt dotate cu saltele ortopedice, iar lenjeria de pat este premium, din bumbac satinat hipoalergenic.

Pe lângă condițiile din fiecare spațiu de cazare precum cabină de duș ultramodernă, televizoare cu diagonală uriașă și alte facilități, oferim clienților și partenerilor noștri acces la o sală modulară care poate deveni sala de conferințe.

Capacitatea ei este de 30 de persoane, dar din cauza condițiilor de distanțare socială, oferim spre închiriere cu toate măsurile de securitate și siguranță pentru un grup de maxim 12 persoane.