Cauti o firma pentru asfaltare curte? Alege profesionisti!

Cauti o firma pentru asfaltare curte? Alege profesionisti!

Unul dintre cele mai frecvente proiecte de mici dimensiuni pe piata de construcții este cel de asfaltare curte / parcare. Asfaltari curti se fac de obicei in jurul caselor / vilelor, mai ales ca in ultima perioada se construieste intensiv inclusiv in zone adiacente marilor orase.

Cand vorbim despre asfaltare curte, ne putem referi insa si la proiecte ceva mai mari ca suprafete, in cazul cladirilor administrate si folosite de firme, cu diverse utilizari – spatii de birouri, spatii de depozitare, spatii de productie, poate chiar spatii comerciale. Atunci, spatiul de curte asfaltata trebuie sa fie pe masura nivelului de utilizare, incluzand o suprafata mare pentru parcare si alte operatiuni logistice.

In orice caz, un astfel de proiect este bine sa fie gestionat de profesionisti. Poate parea ceva simplu, insa in realitate, pentru a se obtine un grad ridicat de calitate si pentru ca misiunea sa fie indeplinita rapid, proiectul trebuie acordat unei firme de constructii cu experienta. Aceasta are experienta necesara pentru a face totul “ca la carte”, fara improvizatii.

Se vor folosi utilaje specializate pentru astfel de constructii, iar resursele umane implicate vor actiona conform celor mai exigente standarde. Rezultatul: o curte / parcare asfaltata perfect, un proiect durabil, care va rezista in foarte bune conditii pe termen lung. In plus, aspectul va fi unul remarcabil.

Pentru diverse proiecte legate de constructii pentru persoane fizice si juridice, o astfel de firma tot mai activa pe piata de specialitate este Gama Admin Construct, cu sediul in Bucuresti, dar care realizeaza proiecte in diverse zone din tara, avand capacitatea inclusiv pentru operatiuni complexe, de mari dimensiuni.

Un punct forte este flota proprie de utilaje de constructii, utilaje pe care le ofera altor firme in regim de inchiriere. Conform https://www.gama-admin.ro/, gama de proiecte ce pot fi derulate este foarte variata, de la constructii de locuinte si finisaje interioare si exterioare, la bransamente de canal si alimentare cu apa, reabilitare drumuri (turnat betoane, turnat covor asfaltic, borduri), instalatii electrice si reabilitari termice de locuinte.

“Ca business de familie, nu livram doar constructii, ci si eficienta si valoarea lucrului bine facut. Cu un apetit puternic pentru perfomanta si calitate, compania este formata dintr-o echipa de peste 100 de specialisti in constructii. Fondata in 2011, compania are ca prioritate livrarea proiectelor de top la timp si incadrandu-ne in buget, avand la baza trei principii – cheie: pasiunea, experienta si ambitia de a performa”, spun reprezentantii Gama Admin Construct.