Cat de mult poti sa castigi la pariuri sportive

De-a lungul timpului, am cunoscut mai multe persoane care pariau in mod regulat pe rezultatele competitiilor sportive, in special pe fotbal. Uneori castigau, dar mai des pierdeau; nu o faceau insa pentru speranta de a castiga sume mari, ci mai mult pentru adrenalina, pentru jocul in sine. Cei mai multi dintre cei ce pariaza sau aleg chiar si alte jocuri de noroc, o fac pentru aceasta placere a incercarii de a intui rezultate si de a fi eventual premiat pentru performanta ta. Unii pariaza pe echipele favoite, altii prefera sa fie “reci” si sa aleaga fara implicatii sentimentale.

meciuri onlineCu multi ani in urma, am pariat si eu de cateva ori; am si castigat, am si pierdut, de fiecare data sume mici. Era o perioada in care aveam timp sa urmaresc meciurile de fotbal, iar senzatia unui rezultat financiar ma implica mai puternic daca urmaream meciuri live la TV sau pe internet. Acum, tot mai multi pariori cauta sa verifice scorurile online, ba chiar sa urmareasca partidele pe internet, cautand pe Google meciuri live, look tv online si alte asemenea. Cand stii ca poti castiga bani (chiar si putini) in functie de rezultatul unei competitii sportive pe care o urmaresti in direct, esti implicat cu adevarat, traiesti fiecare moment.

Cat de mult poti castiga la pariuri sportive? Personal, nu cunosc oameni care au reusit sa castige cu adevarat din asa ceva, caci dincolo de performante glorioase, au adunat si pierderi insemnate. Se spune ca bursa (piata de capital) este locul unde pierd bani oamenii foarte destepti, iar pentru ceilalti exista jocurile de loterie 🙂 Pariurile sportive cred ca atrag oameni din toate categoriile. Cei mai multi joaca pentru placerea competitiei, sperand sa fie recompensati pentru intuitia lor. Jocul la pariuri sportive nu este o meserie, este doar un hobby si, ca orice pasiune, in general consuma bani, nu produce! Este bine ca pasionatii sa joace pe sume mici, pentru ca placerea sa ramana una mare chiar si in caz de pierdere.