Despre unul dintre birourile mele originale, cumparate din categoria de mobilier pentru dormitor

Cel mai des lucrez de acasa si munca mea este in principal legata de laptop (atunci cand nu am drumuri de facut si munca in scop birocratic). Nu imi place totusi sa lucrez la un birou clasic, nici macar la o masa. Lucrez cel mai bine pe canapea sau in pat, intins, in diverse pozitii (le tot schimb din cand in cand). Chiar in timp ce scriu acest text, lucrez la unul dintre cele mai noi “birouri” ale mele, si anume patul Royal, cumparat recent de la Staer.

Asadar, mi-am ales acest birou din categoria de mobilier pentru dormitor. Daca vara se mai intampla sa lucrez pe tren sau pe plaja ori prin alte spatii deloc conformiste de prin Vama Veche, toamna cel mai placut este sa lucrez in pat. Este comod si pot scrie relaxat. Doar in tren mai lucrez atat de bine – acolo nu este deloc la fel de comod, dar imi este extrem de usor sa ma concentrez.

pat royal“Pat tapitat extrem de util, materiale si culori variate, suport metalic rabatabil pentru saltea de 160×200 cm si lada pentru depozitare” – este prezentarea patului Royal de pe staer.ro. Am ales varianta mov (purple jungle daca nu gresesc). Cei de la Staer au asigurat gratuit livrarea si montarea exact in ziua dorita de mine, iar totul a fost perfect. Patul pare extrem de solid si am apreciat ca totul a fost inclus in pret, spre deosebire de politica altor magazine de mobilier concurente. Si tot in contrast cu alte magazine unde dureaza chiar si 30 de zile livrarea unui produs (!!!), la Staer mi s-a spus ca orice comanda este gata in 1-2 saptamani maxim. Am cumparat mobilier si din alte parti si pot spune cu sinceritate ca sistemul Staer mi s-a parut cel mai simplu si prietenos.

In acest moment, afara ploua puternic (si trist – ploaie de-aia de toamna), iar copacii din fata ferestrei mele imi arata ca vantul este si el destul de activ. In pat am alaturi telefonul mobil, dar si cardurile, caci mai am de facut niste plati online. Acesta este biroul meu – ocazional, nu permanent. Caci mai am si alte canapele, paturi, cafenele, plaje, camping-uri, fotolii de tren etc. 🙂