Kaufland a deschis un magazin “model” in Bucuresti, primul hipermarket din Ferentari

Daca am calatori in timp si am revedea primul magazin Kaufland din Bucuresti (cel din Colentina) asa cum era el la inaugurare, am spune cu siguranta ca este destul de… urat 🙂 Si asta in comparatie cu standardul actual al companiei, cu modelul aplicat in cazul noului hipermarket Kaufland din Bucuresti (al 12-lea), deschis in cartierul Ferentari (de fapt, eu as spune ca este in Rahova, cam la intrarea in Ferentari).

In interiorul magazinului Kaufland Ferentari_

De fapt, toate Kaufland-urile din Romania sunt intr-un permanent proces de modernizare. Totul este bazat pe noul concept Fresh, si etapa cu etapa apar transformari. Insa in cazul Kaufland Ferentari, cele mai inalte exigente ale marcii au fost aplicate din start. Am fost la inaugurarea oficiala (cu o zi inainte de deschidere) si, dincolo de efortul normal de a fi totul aranjat perfect, magazinul este cu adevarat wow in ceea ce priveste elementele de design interior. Arata precum cele mai bune exemple din Vestul Europei. Si culmea, totul in Ferentari, departe de a fi un cartier model pentru Bucuresti 🙂

Taierea panglicii_magazinul Kaufland Ferentari_Valer Hancas si Directorul de Magazin_

“Magazinul este modernizat in linie cu noi standarde de amenajare si beneficiaza de un nou concept de design interior pentru raioanele de fructe si legume, vitrina asistata, drogherie si acces clienti”, spun oficialii Kaufland.

Conform datelor oficiale, Kaufland Ferentari este cel de-al 12-lea magazin deschis in Bucuresti si al 109-lea din intreaga retea Kaufland din tara. Prin deschiderea acestui nou magazin, Kaufland creeaza peste 100 de locuri noi de munca. Kaufland promite ca in magazin exista peste 50% produse romanesti.

Infografic Kaufland_Ferentari_

Un lucru demn de remarcat: noul hipermarket se subscrie angajamentului Kaufland Romania fata de mediu si beneficiaza de o instalatie eco de incalzire, care recupereaza caldura de la instalatiile frigorifice si economiseste astfel resursele naturale.

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1300 de magazine in 7 tari. Din care aproape 10% sunt astfel in Romania.