Tips and tricks cum sa oferi cele mai inspirate cadouri de nunta

Tips and tricks cum sa oferi cele mai inspirate cadouri de nunta

Nunta la romani este un eveniment aparte incarcat de simbolistica si mesaje puternice. Nunta și cununia civilă semnifică unirea a două destine – un moment deosebit și foarte important din viața de cuplu. Dacă ai fost invitat să iei parte la acest eveniment, fie că ești parte din familie, prieten sau coleg, cadoul pentru miri nu trebuie să lipsească. Nu ai idei? Cu ajutorul Borealy vei afla tot ce trebuie sa stii in materie de cadouri nunta.

 

De ce să faci un cadou la cununia civilă și la nuntă?

 

Chiar daca poate ca nu te pricepi la cadouri sau abia i-ai cunoscut pe miri și ești tentat să cumperi ceva clasic, e bine sa stii ca aceste cadouri sunt incarcate de semnificatie pentru cei ce le primesc. Asa ca e bine sa faci din acest gest o amintire memorabia. Indiferent de gradul de rudenie cu proaspeții însurăței, relatie de prietenie cu el/ea, un cadou ales cu grijă, special pentru ei, le arată cât de mult îți pasă de acest moment important și că vrei să-l faci și mai frumos, dăruindu-le ceva ce vor prețui și peste ani.

 

E important să faci un cadou personalizat, să ții cont de hobby-urile mirilor sau un cadou practic. In niciun caz sa nu alegi un serviciu de cafea sau seturi de pahare, pentru că, probabil, mulți invitați le vor alege. Fii original, creativ și adu-le zâmbetul pe buze mirilor cu un cadou de nuntă sau cununie civilă deosebit și original!

 

Dacă preferi să faci mirilor cadouri separate, e indicat ca ele să facă parte din aceeași categorie de produse, ca să-i mulțumești pe amândoi în egală măsură.

 

De exemplu, pentru mire, gasesti pe site-ul Borealy diferite modele si seturi de butoni. Daca alegi un set de butoni, care știi că se asortează la costumul de nuntă, pentru mireasă, poți alege un set de bijuterii, care să se potrivească la rochia de mireasă. Astfel, nu le oferi doar niște accesorii deosebite, dar îi mai scapi și de o grijă pentru ziua nunții.

 

Cadouri simbolice pentru miri

 

La cununia civilă, un pix elegant este cadoul ideal pentru a-i ajuta pe miri să completeze actele care să le deschidă, legal, drumul către noua viață. Acest cadou le va aminti mereu de ziua când au spus prima oară DA, oficial. Iar pe site-ul Borealy vei gasi o multime de modele de pixuri si stilouri, unele din gama Luxury extrem de apreciate.

 

 

 

Ce cadouri să faci mirilor la nuntă?

 

Nunta sau cununia religioasă este cea care urmează după cununia civilă, fie în aceeași zi, fie în altă dată, în funcție de preferințele mirilor. Aici, cei doi miri își leagă destinele într-un mod spiritual și au parte de un număr mai mare de invitați, o petrecere pe cinste și bineînțeles, numeroase cadouri.

 

Cadoul de nuntă pentru proaspeții căsătoriți pare destul de greu de ales, mai ales că există riscul să fie asemănător cu cel de la alți invitați. Ai multe opțiuni pe site-ul Borealy, indiferent de gradul de rudenie sau nu cu mirele sau mireasa.

 

Cadouri de la nași pentru fini

 

Dacă sunteți nași, trebuie să știți că deveniți un fel de părinți spirituali pentru fini și aveți o responsabilitate foarte mare ca nunta să decurgă ca la carte. Pe lângă voalul și buchetul miresei, lumânările pentru ceremonia religioasă și alte îndatoriri de nuntă, ca nași, trebuie să luați și un cadou special pentru fini, care să le arate grija și aprecierea voastră.

 

Unii nași preferă să dea mirilor un cadou sau bani în avans nunții, pentru a-i ajuta cu organizarea. Oricând alegeți să oferiți darul de nuntă, fiți pregătiți cu un buget considerabil și alegeți un cadou deosebit, cu suflet, care să-i însoțească mult timp pe miri în noua lor viață.

 

Pe site-ul Borealy exista o gama larga de produse din gama luxury extrem de apreciata, inclusiv in zona de decoratiuni interioare. Intrati si alegeti ce credeti ca vi se potriveste!