Campanie inedita de Valentine`s Day: trimite-i pe parinti la restaurant si ai casa lor la dispozitie

Stiati ca, in Romania, 44,4% dintre tinerii cu varste intre 25 si 35 de ani locuiesc cu parintii? Conform studiilor europene, suntem pe locul 7 in aceasta privinta (recordul este detinut de Slovacia, unde 56% dintre tineri locuiesc cu parintii). Mi-am amintit de acest studiu atunci cand am vazut campania recenta, de Valentine`s Day, derulata de Local Colonial si agentia de publicitate Rusu+Bortun.

Majoritatea campaniilor de Ziua Indragostitilor se dedica cuplurilor. Aceasta campanie este speciala tocmai pentru ca ii implica in mod direct pe parinti. Mesajul campaniei: trimite-i pe parinti la o cina romantica de Valentine`s Day, pentru ca tu sa ai casa la dispozitie sa isi faci de cap cu iubitul / iubita.

Conceptul creativ s-a inspirat din dorinta de a apropia intr-o maniera diferita aceste doua generatii, pentru care convietuirea sub acelasi acoperis aduce, deseori, bariere la capitolul “intimitate”.  Răspunsul? Crearea unei situatii win-win, in care tinerii să ofere o surpriza neasteptata parintilor si, in acelasi timp, să se poată bucura de o seara alaturi de perechea lor, fara a fi deranjati“, spun reprezentantii agentiei de publicitate.

Ca rezultate ale campaniei, pagina de Facebook a Local Colonial a inregistrat cel mai mare nivel de popularitate de la lansarea ei, iar restaurantul a fost rezervat integral. Campania a inclus componente de Social Media, print si PR.

Local Colonial este un restaurant nou, in Centrul Vechi din Bucuresti, pe strada Covaci, la nr. 19.

In HoReCa, adesea sunt lansate campanii de Craciun, revelion, Valentine`s Day si 8 Martie.

Iata, mai jos, cateva dintre multele mesaje ale campaniei:

valentineposter2_CV-01 valentineposter2_CV-02 valentineposter2_CV-03 valentineposter2_CV-04 valentineposter2_CV-05 valentineposter2_CV-06 valentineposter2_CV-08 valentineposter2_CV-11 valentineposter2_CV-12 valentineposter2_CV-13 valentineposter2_CV-14

valentineposter2_CV-02

 

valentineposter2_CV-04

 

 

 

valentineposter2_CV-11

valentineposter2_CV-12

valentineposter2_CV-13

valentineposter2_CV-14