Firmele de curatenie pentru acasa – de la moft, la necesitate

Timpul a devenit o problema majora pentru persoanele active din mediul urban, iar curatenia propriei locuinte poate fi o activitate greu de strecurat in programul saptamanal atat de aglomerat. Cu ani in urma, a apela la o firma specializata in curatenie pentru a rezolva aceasta problema in propria locuinta putea parea un gest excentric, eventual un lux.

In prezent, persoanele cu venituri cel putin medii sunt tot mai interesate de firme de curatenie, in conditiile in care timpul propriu este un activ extrem de valoros. In familiile in care ambele jumatati ale cuplului muncesc si isi construiesc cariere, grijile legate de curatenia de acasa sunt un surplus care poate fi eliminat la un cost destul de mic in raport cu beneficiile castigate.

curatenie locuinta vertex cleaningSunt situatii in care, daca se analizeaza munca implicata si timpul alocat pentru curatenie generala, este mai rentabil sa apelezi la o companie specializata, care rezolva lucrurile rapid si foarte eficient, venind cu personal specializat, dar si cu instrumente de lucru si solutii de curatenie profesionale.

Joburile nu se masoara mereu in timpul standard de lucru, apar mai multe atributii, mai multe lucruri de rezolvat, a ramane peste program sau chiar a rezolva de acasa unele task-uri nu mai este nimic neobisnuit, mai ales pentru cineva care isi doreste sa avanseze in cariera. In aceste conditii, fara a fi “cu nasul pe sus”, uneori este mai comod si mai eficient sa alegi solutiile simple si rapide, care te scutesc de griji in plus.

Daca ai un loc de munca solicitant (care genereaza si venituri bune, fara a fi neaparat extrem de bine platit), pretuiesti mai mult timpul liber. Stii ca oboseala se acumuleaza si iti va afecta negativ intreaga activitate, deci ai nevoie si de odihna. Atunci cand ai niste ore libere, preferi sa le petreci intr-un mod cat mai placut, eventual alaturi de familie. Pentru curatenie apartament poti aloca timp pentru micile nevoi, insa atunci cand ai nevoie de curatenie ampla (nu neaparat curatenie dupa constructie, ci curatenie generala a locuintei), nu este o idee rea sa apelezi la firme de specialitate.

Oferta pe piata de astfel de servicii s-a dezvoltat pe masura ce clientii au devenit tot mai receptivi. Exista multe firme ce se adreseaza segmentului rezidential, nu doar celui de business (magazine, spatii de birouri, cabinete etc.). Preturile sunt concepute pentru a fi atractive si sunt proportionale cu spatiul in care se face curatenie (garsoniera, apartament, casa, vila). Evident, curatenia cu firme specializate nu este pentru oricine, dar este o nisa care se tot extinde de la an la an.