Vacanta de vara se pregateste inca din sezonul rece

Pentru a plati cat mai putin pentru o vacanta de vara perfecta, ideal este sa faci planurile cu mult timp inainte. In decembrie 2014 poti face rezervarea pentru concediul din vara 2015, profitand poate de oferte early booking in Grecia. Corfu si celelalte insule isi asteapta turistii inca din luna mai si pana in septembrie – octombrie cu preturi mici si servicii de foarte buna calitate.

vacanteMulti romani sunt deja obisnuiti cu vacantele pe litoral in Grecia, dar si in Turcia sau Bulgaria. Raportul calitate – pret este mult mai bun decat in tara noastra. In plus, daca ne referim la Grecia, relieful este cu adevarat senzational. O vacanta in Corfu poate concura cu succes cu o vacanta exotica intr-un loc mult mai indepartat si mai scump. Este cunoscut faptul ca in zona insulelor grecesti s-au filmat unele productii cinematografice a caror actiune ar fi avut loc, teoretic, in locuri exotice.

Pentru oferte early booking in Turcia, se pot obtine preturi extrem de atractive de la agentia de turism Cocktail Holidays, una dintre agentiile de top din Romania. Este bine sa fie aleasa o astfel de companie de incredere, pentru a avea garantia unei vacante fara surprize neplacute. Multi romani au ocazia destul de rar de a pleca intr-o calatorie. Dupa luni multe de munca intensiva, saptamana de vacanta trebuie sa fie perfecta, nu exista loc pentru neplaceri.

Este simplu sa rezervi oferta pentru vacanta de vara direct pe internet. Poti consulta multe resurse online, caci in prezent agentiile de turism ofera informatii complete pe site-urile web. Nu este necesar sa mai mergi in agentii fizice. Pe internet, compari usor ofertele, citesti toate detaliile si alegi exact ceea ce iti place mai mult.

Ofertele speciale sunt usor de gasit in aceasta perioada, caci toti operatorii din turism isi doresc sa isi asigure din timp ocuparea unei parti cat mai mari din capacitatea disponibila pe timp de vara. Toata lumea are de castigat prin ofertele de tip early booking – atat hotelierii, transportatorii si agentiile de turism, cat si clientii, cei care vor plati mai putin, primind la fel de mult sau chiar si bonusuri.