Mutarea obiectelor voluminoase, o experienta pe care mai bine o ai alaturi de profesionisti

De-a lungul anilor, m-am mutat de mai multe ori, chiar si intre orase. Am avut mutari de birou si mutari personale. Adica am mutat atat mobilier office si computere, cat si haine, mobila de casa si electrocasnice. Cand au fost proiecte foarte mici, am facut-o pe cont propriu, dar cand am avut nevoi mai complexe, am apelat la profesionisti in mutari si pot spune ca a fost o experienta placuta – am vrut atat masina speciala pentru mutare, cat si oameni care sa ma ajute si sa se ocupe de tot, de la ambalare la transport din casa pana in masina si invers.

transport mobilaCu vreo 2 ani in urma, am incercat si in regim propriu o mutare, cu ajutor din partea familiei si a unui prieten. Era vorba de o mutare dintr-o locuinta in alta, la 500 de metri distanta. Am considerat ca pot face mai multe drumuri cu o masina normala pentru lucrurile mici, dar… a fost extrem de obositor. Acele lucruri mici, puse impreuna, au ajuns la un volum neasteptat de mare. Au fost necesare cred ca zeci de drumuri cu masina intre aceste locatii si am pierdut o gramada de timp. Costul in cele din urma a fost, probabil, mai mare decat daca as fi mutat si aceste lucruri cu transport specializat.

Cei ce au nevoie de mutare mobila in Bucuresti au de unde alege, caci exista multe firme care ofera solutii foarte OK. Daca analizati cu atentie serviciile, veti observa ca nu sunt deloc scumpe. Inchiriati atat masina de transport, cat si soferul, combustibilul, eventualele persoane care se vor ocupa de manipulare alaturi de voi.

Unde gasesti firme ce se ocupa cu servicii de mutare de mobila si de alte articole voluminoase? Evident, online, acolo unde gasesti orice. Google iti va sugera multe idei, insa este bine sa nu suni la intamplare si sa nu te arunci la cel mai mic pret. Informeaza-te putin, vezi daca exista cumva recenzii (mai ales negative), judeca atent toata informatia (nu tot ceea ce este online este si adevarat).