Gradinile cu trandafiri dau culoare verii

Cele mai frumoase gradini cu trandafiri le-am vazut in Bulgaria (in Balcic) si in Grecia (pe insula Corfu). Diversitatea acestor flori este uimitoare, iar cand vezi atat de multe flori si atat de multe culori impreuna, senzatia este cu totul speciala. Nu intamplator, trandafirul este cea mai populara floare, probabil aproape oriunde in lume. In ultimii ani, am vazut si in Romania tot mai multe gradini cu trandafiri, inclusiv unele care au dus aranjamentul de flori la nivel de arta veritabila. Una este sa plantezi cativa trandafiri la intamplare si cu totul altceva este sa ii ingrijesti si “indrumi” pentru a rezulta o adevarata oaza de frumusete.

trandafiri buchetMulti romani au devenit pasionati de gradinarit – nu neaparat in sensul de afacere, ci pur si simplu din dorinta de a trai in armoni cu natura, de a avea in jurul casei o gradina in mijlocul careia sa te simti perfect, sa uiti de griji si sa savurezi rezultatul propriei munci. Nici macar nu este foarte complicat, caci exista acum magazine de specialitate si foarte multe solutii si idei simple, pentru o gradina “wow”.

Si unii proprietari de pensiuni au inteles ca turistii cauta ceva mai mult decat confortul din interior si apreciaza o gradina plina de culori. O gradina frumoasa poate conta foarte mult in alegerea unui loc de cazare. Pentru cei care nu au norocul de a avea propria gradina cu trandafiri oricand la dispozitie, din fericire exista astfel de pensiuni, locuri minunate “de imprumut”. In plus, oricand se pot comanda buchete de trandafiri din florarii online precum www.floria.ro.

Pana la urma, daca nu poti ajunge tu intr-o gradina, poti aduce florile la tine acasa, chiar daca pe termen scurt. Poti cumpara trandafiri de diverse culori, in aranjamente care impresioneaza cu siguranta. Fiind flori atat de populare, trandafirii sunt ideali si pentru a fi daruiti, in diverse ocazii. Conteaza mult semnificativa culorilor, dar pana la urma oricine va aprecia un buchet de trandafiri pe care il primeste, indiferent de culoare.