Cum sa cumperi electrocasnice premium, la preturi mici

Daca ai nevoie sa cumperi un aparat frigorific, o masina de spalat sau un produs incorporabil (cuptor, plita, hota etc.), ideal este sa nu te grabesti. Desigur, daca ai nevoie de frigider nou pentru ca cel vechi s-a stricat, nu ai cum sa astepti. Dar o sa ma refer mai jos la situatia mai fericita in care cumpararea unor electrocasnice noi este o operatiune planificata (deci o actiune fericita, sa zicem).

frigider bekoDaca astepti un moment de campanii promotionale, ai toate sansele sa economisesti sute de lei la electrocasnicele premium. Poate vrei sa cumperi o combina frigorifica No Frost de la Beko, cu 5 ani garantie, dar pretul nu iti este pe plac; daca analizezi cu atentie toate ofertele retailerilor online si offline (si nu este deloc greu) timp de cateva saptamani, cel mai probabil vei gasi un pret excelent pentru produsul dorit de tine. Unde sa te uiti? In principal pe eMag si Altex (dar si Flanco si Domo, poate chiar si Rombiz). Nu ignora nici hipermarketurile (Cora, Carrefour, poate si Auchan) si magazinele cash & carry (Selgros si Metro).

Nu este necesar sa cauti prin magazine fizice, caci in prezent gasesti online pliante si informatii, deci tot ce-ti trebuie pentru a rezolva treaba de la distanta. Cei de la Beko si Arctic sunt foarte prezenti in comertul din Romania, permanent ii poti observa cu promotii in unele magazine dintre cele prezentate mai sus. Atentie, in Cora ai niste oportunitati speciale: pe langa preturile promotionale, in general se acorda si tichete Cora, pe baza cardului de fidelitatea. Tichetele acestea pot fi un gen de cashback, in sensul ca poti cumpara de valoarea respectiva orice doresti din magazin – inclusiv mancare, detergenti, haine etc… adica lucruri pe care sigur oricum le-ai cumpara.

Black Friday este acum tot mai des repetat de retailerii online si offline, in sensul ca fel de fel de campanii de acest gen sunt anuntate aproape in fiecare luna. Daca astepti un asemenea moment, cel mai probabil vei gasi electrocasnice la preturi deosebit de atractive. Cu banii pe care i-ai da pe un frigider entry-level, poti cumpara unul mai mare si mai bun.