Sportul si pariurile – mana in mana, in mod natural

Cred ca de cand exista sportul organizat in competitii, tot de atunci exista si pariurile. Este o forma prin care spectatorii (deveniti ulterior telespectatori) se pot si ei conecta cu adevarat la evenimentul urmarit. Pana la urma, vorbim chiar de o implicare directa – te bucuri sau te intristezi in acelasi timp cu sportivul / echipa pe care ai pariat.

Este o legatura emotionala puternica si sunt sigur ca nu tine doar de partea economica. Daca pariezi si urmaresti un meci live, esti acolo, pe stadion, in arena, pe teren, in ring etc. Traiesti intens, inima iti bate mai tare si la final, daca ai avut succes, te bucuri ca si cum tu insuti ai castigat. Nu am multa experienta pariuri sportive, insa imi amintesc ca am pariat, cu multi ani in urma, pe un meci de campionat mondial de fotbal. Am pariat vreo 10 lei si am castigat pana in 20 de lei, insa senzatia a fost super-tare.

ponturi pariuriCand urmaream sportul in mod regulat, pariam si pe Liga I (cred ca se numea chiar Divizia A cand pariam eu, caci vorbim de vremuri mai indepartate). Niciodata nu am jucat sume mari, mereu era vorba de cativa lei. Si nu pariam decat pe partide pe care le urmaream, tocmai pentru ca imi doream acea adrenalina. Daca sporturile extreme au un grad mai mic sau mai mare de pericol, la pariuri trebuie doar sa te asiguri ca stai cat de cat ok cu inima 🙂 De ce n-am mai pariat? Din lipsa de timp de urmarit meciuri live, in special. Marturisesc insa ca tentatia pariurilor live ma incearca, mai ales acum cand multe case de pariuri online promit bonusuri, pariuri fara riscuri si o multime de posibilitati de joc extrem de simplu si comod de accesat.

Sportul si pariurile merg mana in mana, in mod natural. S-a mutat sportul in mediul virtual? Poti sa vezi azi meciuri live pe orice dispozitiv, chiar si atunci cand esti in miscare (in tren sau in trafic prin oras)? Sigur ca da. Ei bine, pariurile sportive vin si ele din urma puternic, caci doar avem o piata de jocuri de noroc online reglementata in Romania. As spune ca este un exemplu bun al autoritatii din domeniu – Oficiul National pentru Jocuri de Noroc – care a reusit sa convinga operatorii sa actioneze legal. Si toata lumea este acum multumita, cred 🙂

Care va fi viitorul? Cred ca vor incepe sa se mai inchida din casele de pariuri stradale. Cei care oricum intrau pe internet pentru ponturi pariuri au acum posibilitatea sa mai dea cateva click-uri si sa rezolve cu succes “misiunea”. Iar noile generatii de pariori probabil ca vor considera extrem de natural sa joace online, la fel cum fac spre exemplu banking online.