Blogal Initiative – platforma care sprijina bloggerii

Singura platforma dedicata bloggerilor cu care colaborez in publicarea de articole este Blogal Initiative. Si asta pentru ca imi permit flexibilitate si nu ma constrang in niciun fel pentru a scrie ceva ce nu as vrea sa scriu. Blogurile nu trebuie sa fie platforme publicitare, nu trebuie sa fie suport pentru advertoriale, ci pot mediatiza anumite aspecte in mod natural, cu respect fata de cititori – asa cum promit si eu pe blogul meu.

5 ani blogal initiativeBlogal Initiative a reusit multe in 5 ani de activitate si are toate sansele sa accelereze in perioada urmatoare, pe masura ce tot mai multe companii inteleg cat de importante sunt astfel de campanii in care includ blogurile. Ce as schimba eu la Blogal Initiative daca as primi un post de conducere? Schimbare poate este mult spus (caci fac o treaba buna deja), mai degraba as incerca sa se puna accentul pe mai multe campanii cu subiect la alegere, tot in ideea de 100% natural.

De asemenea, as incerca sa conving companiile sa ofere cat mai multe premii garantate si eventual as cauta un mod de a aprecia blogurile cu domenii proprii (poate mai multe puncte acordate, campanii dedicate etc.). Cand ai un domeniu propriu, si valoarea pe care o primesc linkurile companiilor este mai mare. Nu sunt multe de spus, La multi ani Blogal Initiative!