Calitatea, foarte importanta si la incaltamintea si imbracamintea pentru copii

Cand copiii sunt mici, stim ca ei cresc rapid si au nevoie foarte des de “upgrade” in materie de imbracaminte si incaltaminte. Unele lucruri le poarta foarte putin, altele mai mult. Calitatea este insa importanta, in unele cazuri pentru partea de comoditate si sanatate (spre exemplu bumbacul este preferat, materialele care sunt delicate cu pielea etc.), in alte cazuri pentru durabilitate (hainele copiilor se spala des, iar incaltamintea este supusa la fel de fel de… probe de forta).

Asadar, desi ai putea sa te gandesti ca nu merita sa investesti in lucruri prea scumpe, trebuie sa te asiguri totusi ca produsele alese pentru cei mici vor rezista indeajuns de mult. Cele exagerat de ieftine se pot scrica si in cateva saptamani… In materie de incaltaminte copii, gasesti produse cu un bun raport calitate / pret in magazine offline si mai ales online. Atentie la produsele romanesti – exista tot mai multi retaileri care propun produse Made in Romania, iar acestea se remarca in mod pozitiv! Nu faci doar un gest patriotic 🙂 ci te bucuri si de deal-uri foarte bune.

rochii fetiteDaca vei cumpara din shop-uri clasice, ai grija sa nu platesti degeaba “efectul de mall”; exista si magazine cu preturi “mai corecte”, daca mi se permite sa spun asa… La fel si pe internet, este bine sa fii atent la toate detaliile, pentru a plati un pret corect pentru ceea ce primesti. Partea buna la mediul online este ca, daca vei comanda un produs si acesta nu se potriveste destul de bine, il poti returna in conditiile legale.

Personal, nu ma omor cu shoppingul, insa imi place sa ma uit prin magazine si chiar sa cumpar hainute pentru copii. Cand ajungi in raionul dedicat, culorile si modelele jucause iti creeaza o stare foarte placuta – cel putin mie 🙂 Mai alea partea dedicata fetitelor – rochii fete, tricouri, bluze, fustite si mai ales rochii de ocazie… parca devin brusc mult mai dispus sa cheltuiesc bani. Din fericire (sau poate ca din contra…) cumpar doar pentru fetitele unor prieteni. Cred ca am mai spus ca, cel mai probabil, daca as fi avut (sau daca o sa am) o fetita, sigur as fi cheltuit pentru mica printesa mult mai multi bani (cu placere) pe imbracaminte si incaltaminte.