Telefoane, tablete si alte dispozitive protejate cu WowFixit, nou pe piata din Romania

In ultimii ani, de cand smartphone-urile au devenit standard, iar telefoanele fara touchscreen par antice (mai ales in ochii copiilor…), mai multe persoane din familia mea au experimentat “accidente” in cadrul carora aceste dispozitive atat de smart nu s-au dovedit atat de destepte incat sa se auto-protejeze la interactiunea cu alte obiecte dure 🙂

Drept rezultat, vad in jurul meu multe smartphone-uri zgariate sau care au chiar ecranul spart; ele functioneaza in continuare (cel putin momentan), insa din punct de vedere estetic arata foarte urat… Mai mult decat atat, anumite aplicatii sunt si dificil de vizualizat plus ca a crescut si riscul de taiere in respectivele zgarieturi, in momentul in care degetul se misca pe suprafata ecranului… Deci, situatii deloc placute, deloc dorite.

Tin sa mentionez ca toate aceste dispozitive aveau folie aplicata! Folie “din aia buna”, aplicata chiar de profesionisti. Nu mai spun ca la un telefon de-al meu, desi folia a fost aplicata in magazinul unui brand de telefonie mobila, au aparut ulterior bule care reprezinta un obstacol in utilizarea de zi cu zi…

De putin timp a aparut in Romania solutia revolutionara WowFixit, care ne da sperante puternice: mai putine “victime” in randul dispozitivelor noastre, de acum inainte. WowFixit are grija de ecrane de smartphone, tableta, laptop, chiar si smartwatch sau camera foto / video digitala!

wowfixit

Solutia se aplica pe ecran (simplu, fara a fi nevoie sa apelezi la un specialist), se intareste si devinde un strat asemanator sticlei, cu proprietati remarcabile: nu apar bule la aplicare sau dupa (asa cum se intampla in cazul foliilor obisnuite), este ultra-rezistent la zgarieturi, anti-bacterian si invizibil. Este “altceva”, o noua categorie in domeniul protectiilor de ecran. Folia clasica devine practic inutila, acum ca exista Wowfixit. Nici macar nu este scump (maxim 59 de lei, daca se cumpara un kit pentru un singur dispozitiv) – se poate comanda online sau se poate cumpara din magazinele care distribuie acest brand.

Impermeabil, antibacterian si non-toxic, gelul de protectie WowFixit are in componenta silicat de titan. Cat de protejat va fi ecranul? Trebuie doar sa mentionez ca i se confera o duritate de pana la 9H, adica asemanatoare proprietatii diamantelor.

Daca am da timpul inapoi si am folosi WowFixit la dispozitivele care au avut de suferit in trecut, nu ar mai exista atat de multe terminale “vatamate”. Indiferent daca iti cumperi un smartphone mai ieftin sau mai scump, cu siguranta iti doresti sa ramana cat mai aproape de starea din prima zi, iar ecranul este “calcaiul lui Ahile”, punctul vulnerabil atat de greu de protejat, oricat te-ai stradui… De-acum, WowFixit “pazeste” integritatea ecranului, deci scapi de-o grija.

wowfixit protectie