Festivalul George Enescu – aici as vrea sa-mi incep toamna

Imi doresc multe de la aceasta vara, multe experiente frumoase, multa libertate si carpe diem – caci in rutina cotidiana, acest vis este tot mai greu realizabil, desi teoretic tine doar de putina programare… Am implinit recent 30 de ani si am intrat in generatia 30+, ceea ce m-a facut sa meditez tot mai serios asupra necesitatii de a abandona planurile pe termen lung si de a gandi pe termen scurt, de a nu mai fi atat de prevazator si de a savura momentul – caci clipesti si gata, trece…

Imi doresc macar cateva zile (mai multe) de libertate in aceasta vara; niste calatorii, distractie, eventual muzica; sa nu uitam ca muzica buna ne face sa simtim totul mai intens, ne face sa vibram si sa traim asa cum ar trebui mereu sa se intample. Muzica ne energizeaza, preia controlul si cred ca ajunge pana in cele mai ascunse parti ale corpului nostru, insuflandu-ne cu pofta de viata.

enescu festivalDupa o vara “nebuna”, in care as vrea inclusiv ceva doze de rock prin Vama Veche, macar o noapte de dans pe nisip cu evergreen-uri demne de om batran de sunt, la inceput de toamna mi-as dori sa ajung si la Festivalul George Enescu. Cu niste ani in urma, am mai asistat la spectacole, afara in Piata Revolutiei, dar si la Ateneu.

Mi-e dor de niste concerte cu iz clasic, demne de George Enescu. Am nevoie si de acea liniste sufleteasca, de acele vibratii care se transforma apoi in echilibru, acele povesti cantate si simtite pe interior, in timp ce stai linistit pe scaun. As merge cu a mea partenera, Elena – cu ea am fost si ultima data la Ateneu si cred ca ne-ar face bine o noua experienta culturala.

Am aflat ca invitatii la George Enescu se pot castiga in campania Activia. Nu doar invitatii aici, ci si la alte concerte de top din acest an – Garana Jazz Festival, Electric Castle, Muse, Untold, Spellground, Summer Well, Sia, Cat Empire… nu-i asa ca suna tentant? Oricine cumpara Activia campanie activiade baut poate participa: intri pe activia.ro (sau trimiti SMS la 1772), iti lasi datele si numarul de bon si gata, te-ai inscris in competitie.

Pentru a-ti dubla sansele, creeaza-ti propria melodie, da-i share pe Facebookul unui prieten cu care vrei sa te bucuri de experienta si poti sa fii mai aproape de castigarea invitatiilor la concerte precum cele mentionate mai sus. Imi place modul in care s-a alaturat Activia muzicii, cred ca este o legatura fericita pentru brand: sa fii activ, sa te simti bine, evident ca rimeaza cu muzica, dansul, fericirea pe care inclusiv o asculti.

poster_ActiviaSummerDrinks_-575x800

1 Comment

  1. Alina

    Frumos mod de a incepe toamna, asa este. Trebuie sa beau mai des Activia 🙂

Comments are closed