Call-center Flanco 24/7 & promisiunea de raspuns foarte rapid

Aug 15


Cu 1-2 saptamani in urma am avut o experienta foarte neplacuta cu serviciul de call-center al unei companii electroIT – am sunat timp de cateva zile, in diverse momente ale zilei, si de fiecare data dupa 5-10 minute de asteptare nu am mai avut rabdare sa astept sa fiu preluat de un operator… Acum, am citit de promisiunea unei alte companii electroIT, Flanco, ce ofera call-center cu acces non-stop (24/7) si incearca sa lase clientii cat mai putin timp in asteptare. Mai exact, promisiunea este de a raspunde in maxim 40 de secunde.

Nu este prima promisiune de acest gen a celor de la Flanco – imi amintesc si de cea care spunea ca in maxim 5 minute de la intrarea intr-un magazin fizic esti abordat de un consultant de vanzari :) Asadar, cei de la #flanco incearca sa puna accentul pe relatia cu clientul, pe serviciile adaugate, dincolo de produse si preturi.

Am cumparat chiar in aceasta vara produse de la Flanco – plita si cuptor incorporabile – si am utilizat si cardul de fidelitate Mereu Flanco. Am comandat online de la Flanco pentru ca am gasit la ei cel mai bun pret pentru produsele dorite. Am primit o comanda chiar a doua zi, cealalta in 48 de ore. Totul bine.

Acum, am incercat sa le testez si serviciul de call-center #suportclientinonstop. Au raspuns repede? S-au descurcat sa raspunda la intrebari? Iata ce-a iesit :)

Am incercat sa-i pun putin in dificultate… cel care mi-a raspuns nu stia numele operatorului de plati (probabil ca putina lume intreaba asa ceva :D ) insa s-a interesat si a revenit cu raspunsul extrem de rapid. Deci, ma pot declara multumit. Cu privire la timpul de asteptare – excelent, cam 30 de secunde cu tot cu introducerea, mesajul automat. Practic, se poate spune ca au raspuns instant, caci de la terminarea mesajului respectiv si pana la salutul operatorului nu a fost timp de asteptare.

No comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Castigatori campanie "Ajuta-ne sa testam serviciul #SuportClientiNonStop" - Blogal Initiative - […] 45. http://www.razvaniancu.ro/2016/08/15/call-center-flanco-247-promisiunea-de-raspuns-foarte-rapid/ 46. http://adrianagathon.blogspot.ro/2016/08/timp-de-raspuns-sub-40-de-secunde-la_8.html 47. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>