Masini de inchiriat cu sofer la pachet – ideale pentru turistii straini

Parca m-am saturat de stirile si reportajele in care turistii straini au experiente neplacute in momentul in care interactioneaza cu sistemul romanesc, in Bucuresti sau pe litoral. Inca de la sosirea pe Otopeni, multi ajung sa fie pacaliti de taximetristi si sa fie tratati doar ca surse de bani, nu asa cum ar trebui sa fie tratati clientii – mai ales oaspeti straini care isi fac o parere despre Romania si devin mai departe ambasadori ai tarii noastre in randul comunitatilor lor de prieteni. Este cruda realitate – inca facem parte din “estul salbatic”, chiar daca lucrurile s-au tot imbunatatit si se vor tot imbunatati.

Ca turist strain, ideal este sa studiezi putin situatia inainte de a veni in Bucuresti, sa te informezi de pe internet, sa cauti ponturi, sfaturi despre ce sa faci si mai ales ce sa nu faci. Pentru a avea doar experiente placute, este bine sa isi planifici atent calatoria si sa nu lasi lucrurile la voia intamplarii. Mai ales, sa nu te lasi pe mana unor “binevoitori” de ocazie, caci atunci te vei baza pe noroc si asta este riscant…

Ca turist strain, ai putea sa beneficiezi de serviciile profesionale de rent a car with driver, adica de masina cu sofer la pachet, care sa te ia de la aeroport si sa te duca la hotel sau chiar in alte locuri, eventual la munte, la mare ori in ce orase doresti sa ajungi. Cei de la rentacarwithdriver.ro, o companie tanara pe piata de specialitate, se lauda cu o echipa de soferi experimentati si mai mult decat atat – oameni prietenosi si seriosi, capabili de a fi parteneri de incredere pentru orice turist strain care viziteaza Romania. Cei de la firma pot oferi tot suportul necesar, inclusiv sfaturi si recomandari, indiferent daca este vorba despre calatorii de placere (eventual cu anumite tematici) sau in care exista si componenta de business.

Nu se fac compromisuri nici la capitolul logistica. Flota companiei include masini variate, de la cele economice (la inalte standarde insa), la masini de lux, inclusiv de tip SUV. Audi S8, Audi A6, Volvo XC90, modele Mercedes Benz si Volkswagen precum si… Dacia Logan – iata masinile care se pot inchiria, la costuri accesibile pentru orice turist strain. Poti descoperi Romania in cel mai placut mod. Avand un sofer profesionist alaturi, ai mai mult decat o persoana care te conduce – o persoana care iti este alaturi si pe care te poti baza in calatorie, eliminand dificultatile legate de comunicare, alegeri de rute si orice alte optiuni.

masini
Asadar, daca esti turist strain, nu ar trebui sa omiti sa cauti online pe Google rent a car Bucharest si sa alegi o astfel de companie care nu iti ofera doar masina, ci un intreg pachet de servicii cu un foarte bun raport calitate – pret. Venind in Romania dintr-o tara dezvoltata, costul va fi chiar considerat unul foarte prietenos.

1 Comment

  1. Alexandru Ciocan

    nu neapărat pentru turiștii străini cât și pentru cei care nu au permis de conducere

Comments are closed