Despre airsoft si airsoft6

Pentru cei interesati de jocuri pe computer gen Counter-Strike si alte asemenea, dar care isi doresc o activitate care sa nu fie sedentara, iata ca exista varianta perfecta: jocul de airsoft, care simuleaza o actiune militara. Asadar, nu doar stai in fata unui ecran, ci chiar te misti, traiesti senzatii autentice. Te bucuri de adrenalina, faci miscare, iti folosesti la maximum toate simturile. Si asta fara victime de razboi, caci este doar un joc :).

Locatia perfecta pentru jocul de airsoft este in foste fabrici, uzine, unitati militare sau in alte locuri special amenajate. Jocurile virtuale se transpun in realitate, utilizandu-se echipamente ce sunt menite sa replice echipamentele militare. Aceste replici au si munitie – bile din plastic de 6mm.

airsoft“Echipamentul minim necesar pentru a putea practica acest sport este o replica de airsoft, consumabilele aferente si un minim de protectie obligatorie asupra ochilor, ochelari speciali de protectie sau masca speciala”, spun cei de la airsoft6, magazinul specialistilor in airsoft. Daca aveti nevoie de orice produs legat de airsoft, aici este locul ideal de facut shopping :).

De la pistoale airsoft si pana la imbracaminte speciala, accesorii si consumabile, totul se poate comanda simplu si rapid. Daca nu sunteti tocmai in tema cu jocul de airsoft, gasiti detalii complete pe site-ul lor si evident ca ii puteti contacta pe reprezentantii magazinului online, care promit sa raspunda cu placere la orice intrebari din domeniu. Airsoft6 ofera inclusiv servicii de reparatie, upgrade si personalizare pentru replicile de airsoft, iar echipa lor tehnica este cea mai buna din tara.

Am mai observat ca cei de la Airsoft6 au un canal de YouTube unde sunt postate prezentari ale replicilor si unde se ofera sfaturi pentru incepatori si avansati. Asadar, un punct bun de start in aventura airsoft sau… de aprofundare a subiectului, daca deja au fost consemnate primele experiente. Sunt sigur ca jocul de airsoft va deveni tot mai popular si in Romania. Tinand cont de cat de populare sunt jocurile online de acest tip, nici nu se poate altfel. Deja exista si comunitati adevarate, precum airsoft constanta – la malul marii se pare ca prind astfel de initiative, asa cum a fost si cu jocul de tip escape room.