Ogorul, un nou brand in agricultura… online

Am mai tot spus-o pe blog, pare tot mai simplu si mai interesant sa faci agricultura de performanta (si cu multa placere, cu multa pasiune) in conditiile in care exista tot mai multe resurse la indemana. Si ma refer aici in primul rand la informatie, dar si la accesul la utilaje, seminte profesionale, consumabile etc. De asemenea, la fel de importanta este partea de vanzare – gasesti clienti, parteneri, ai acces la piata globala. Bonus, mai poti gasi si finantare, tot cu ajutorul resurselor online.

Suna bine, nu-i asa? Ma voi referi insa acum doar la partea de furnizori, caci internetul te ajuta sa comanzi online tot ceea ce iti trebuie, indiferent unde este localizata afacerea ta in domeniul agricol. In acest mediu de e-commerce, un nou brand este activ de mai putin de un an, dar te impresioneaza cu siguranta daca ai macar cateva minute sa navighezi pe website: este vorba despre Ogorul, mai exact www.ogorul.ro.

plugSite-ul arata super, este un magazin online “ca la carte”, in care chiar te simti respectat ca si client: gasesti totul usor, rapid, intuitiv; se misca bine, exista fotografii indeajuns de mari si de multe, ai informatii complete etc. Cei de la Ogorul pun accentul pe diversitate la preturi mici, dar si pe consultanta si servicii. Din cate am inteles, Ogorul este un brand cu adevarat implicat in agricultura, cu o echipa de specialisti – ofera inclusiv servicii de consiliere pentru obtinerea unor culturi de calitate si cu productii mari. Mai mult decat atat, Ogorul ofera finatare legumicultorilor cu posibilitati de investitie limitata.

Pe scurt, Ogorul promite produse, servicii si solutii profesionale pentru agricultura, dar si produse care acopera toate nevoile pentru casa si gradina (ideal pentru fermierii de profesie, cat si pentru cei care au descoperit aceasta zona ca un hobby si poate trec dincolo de limita pasiunii, spre business). Asadar, gasesti totul la indemana si comanzi simplu si rapid, chiar si prin email sau telefon daca nu te descurci cu comanda online (desi este atat de usor, fara a fi expert in tehnica).

Au trecut vremurile in care taranul se ocupa numai de pamant; acum, daca isi doreste o afacere de succes, acesta trebuie sa stie sa puna mana si pe lopata si grebla (si pe multe utilaje “destepte”), dar si pe tableta sau macar desktop; de preferat sa aiba cont pe Facebook (pentru comunicare in domeniu sau si pentru promovare eventual), nici nu mai vorbim despre cont de email (elementar). S-a stricat un utilaj sau pur si simplu se doreste un upgrade? Putin www, ceva informare, comanda online si gata, in scurt timp vine curierul.