Saash.ro, magazinul online de fashion ce promoveaza designerii romani

Am mai scris despre fashion online, insa Saash.ro merita cu siguranta un articol dedicat. Asa ca iata-l 🙂 Daca nu stiati, Saash este brandul care aduce impreuna foarte multe nume din industria locala de fashion. Si ma refer aici la diversi designeri romani, ale caror articole vestimentare le gasiti in magazinul online Saash.ro. Imbracaminte, incaltamine, accesorii – toate de foarte buna calitate, nu doar made in Romania, ci cu idei made in Romania! Adica, daca nu stiati, romanii nu sunt doar buni croitori pentru brandurile celebre din Occident, ci sunt si creatori cu stil, creatori de stil.

fashion
Nu sunt tocmai un guru in fashion si nici nu as spune ca aloc bugete insemnate pentru propria mea imagine. Insa apreciez stilul, imi place valoarea in fashion, mai mult decat valoarea de marketing a brandurilor. Este frumos sa platesti pentru produsul in sine, nu doar pentru o imagine. Daca alegi produse realizate de designeri romani, avantajele sunt multe: ai parte de produse originale si creative, in editii limitate, nu in stil de fabrica; investesti in unicitate, in stil si, nu in ultimul rand, in creativitate romaneasca si in economia romaneasca pana la urma, caci fashion-ul made in Romania inseamna bani care raman aici.

Magazinul Saash.ro este unul cu totul deosebit si neconventionala este si prezentarea sa oficiala. Nu regasim stilul clasic de prezentare a unui magazin online de fashion, ci cu totul altceva, aproape poezie as spune, stil si creativitate si in cuvinte, nu doar in articole vestimentare. Iata o mostra de “material” de pe Saash.ro:

“Ne dorim ca magazinul nostru online sa fie pentru tine un dressing virtual cum nu ai mai intalnit pana acum. Shop-ul iti ofera acces facil la unele dintre cele mai speciale haine create de designeri romani dedicati artei vestimentare si loiali unui public educat, perfect constient de valoarea unei garderobe destept alese. Te invitam cu drag sa alegi din rafturile noastre rochii semnate de designeri romani, adevarate piese statement pentru tinute cu personalitate. Ne luam angajamentul in fata ta de a diversifica gama de modele astfel incat sa gasesti cele mai bune variante nu doar pentru silueta ta, ci si pentru mesajul pe care vrei sa il transmiti prin look-ul personal”.

Frumos, indeajuns de frumos incat sa ma bucur daca in viitor voi observa ca pe Google se cauta genti marca saash, rochii de la Saash si alte asemenea, adica daca acest magazin va deveni unul tot mai cunoscut si dezvoltat, cu tot mai multi designeri implicati si cu tot mai multi clienti, fireste. Exista si discounturi pe website, iar abonarea la newsletter aduce de asemenea un discount garantat de 5% la orice produse comandate. Spor la cumparaturi!

3 Comments

  1. Andreea

    Imi plac tare mult produsele de pe Saash. Eu si colegele mele am comandat de doua ori pana acum si am fost multumite de calitatea produselor si de modul in care am interactionat cu departamentul de relatii cu clientii. Plus ca am primit discounturi la ambele comenzi plasate.

Comments are closed