Rochiile de ocazie & cumpararea lor online

Romancele sunt tot mai deschise in a comanda produse de fashion de pe internet. Cel putin in zona de imbracaminte si accesorii, insa destul de mult si pe segmentul de incaltaminte. Exista acum numeroase website-uri de specialitate, magazine online de brand (prezent in general si in retailul offline, in mall-uri sau pe marile bulevarde), magazine exclusiv online, dar si magazine de tip outlet – extrem de populare datorita discounturilor consistente. Trebuie remarcate de asemenea magazine de nisa, magazine de designer, magazine tematice, magazine cu produse romanesti, magazine internationale etc.

Asadar, o mare diversitate pentru imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru viata de zi cu zi. O categorie aparte de comercianti este reprezentata de cei ce ofera produse pentru ocazii speciale – rochii pentru mirese si rochii de ocazie in general. Aici, evident ca si comportamentul de cumparare este diferit. Nimeni nu cumpara prea des astfel de produse, asadar decizia de achizitie vine mai greu.

rochie de seara frumoasa
Cand vrei sa alegi o rochie de ocazie, cel mai bine cauti inclusiv online, caci este simplu, comod, placut. Ai acces la numeroase branduri de top. Rochiile de seara ElitteMariaj te pot surprinde de exemplu, la fel ca multe alte colectii de pe website-ul acestui brand. Te uiti pe cataloage, insa dupa ce selectezi anumite rochii, ideal este sa mergi sa le probezi. Poti face o programare in showroom / salon. Brandul mai sus mentionat are astfel de saloane in Bucuresti si in Iasi. Vei beneficia de atentia maxima a consilierilor din magazin, deci experienta de shopping inceputa online va deveni si mai placuta in mediul offline.

“Astazi ne putem lauda cu sutele de mirese ce au purtat rochiile noastre de mireasa, dar si cu sutele de doamne si domnisoare ce au purtat rochiile noastre de seara la diverse ocazii si speram sa reusim sa ajutam si in viitor miresele si doamnele sa isi gaseasca rochia visata”, spun reprezentantii ElitteMariaj.

Aceasta mi se pare cea mai buna abordare a unui comerciant ce vinde produse de prestigiu, indiferent de palierul de preturi pe care se situeaza (pot fi branduri exclusiviste sau branduri mai accesibile). Apropo de rochii de mireasa si rochii se seara, in ultima perioada am tot auzit despre posibilitatea de a inchiria astfel de rochii semnate de designeri de top. Astfel, platesti mai putin pentru a te bucura de prestigiu la cele mai inalte cote in fashion.