Gadget-uri moderne prin oras: hoverboard, trotineta electrica, hoverkart

Nu sunt tocmai usor de impresionat de catre gadget-uri, insa trebuie sa recunosc ca noile gadget-uri de miscare urbana m-au impresionat de la primul contact vizual. Le-am observat in cateva randuri prin oras, in tara si in strainatate. Ma refer aici la trotinete electrice, dar mai ales la hoverboard-uri. Pe internet am citit si despre hoverkart-uri, care dus impresia de “wow” la un nivel si mai avansat.

In marile orase moderne, a merge cu o trotineta electrica reprezinta o varianta de transport cool, dar extrem de practic. Nu este asadar ceva iesit din comun sa vezi o persoana imbracata oarecum “office”, care merge spre locul de munca utilizand o trotineta electrica. Si cred ca la fel de practic este si cu hoverboard-ul sau hoverkart-ul.

hoverboard trotineta electrica hoverkartUn mare avantaj fata de bicicleta: astfel de dispozitive sunt electrice, deci nu implica aproape deloc efort din partea ta; trebuie doar sa le conduci, sa le manevrezi, ceea ce se face extrem de simplu. De ce este acesta un mare avantaj? Pentru ca nu prea transpiri. Mai ales vara, a merge la birou sau la o intalnire de afaceri cu bicicleta nu prea reprezinta o varianta buna… in schimb, cu un gadget modern precum cele amintite mai sus, altul este rezultatul.

Desigur, trebuie sa fii cat de cat imbracat corespunzator, insa acum chiar si in business nu prea se mai pune accentul pe chestiuni formale, atmosfera este mai relaxata, multe firme permit angajatilor sa se imbrace cat mai lejer, sa-si arate chiar preferintele personale.

Gadget-urile care permit distractie si mobilitate au costuri marisoare (caci vorbim de super tehnologie), insa accesibile. Adica… sunt atat de multi romani care platesc mii de lei pe un simplu smartphone! Asa ca o trotineta electrica atat de moderna nu mai pare scumpa la 2999 lei in magazinul online Monkey Board. Din acelasi e-shop se pot cumpara si hoverboard-uri, ceva mai ieftine – 1199 lei, pana la 1999 lei.

“Trotineta electrica isi propune sa ofera senzatii cool, combinand inovatie, tehnologie, grija pentru siguranta si calitate. Trotineta electrica reprezinta una dintre cele mai la moda, eficiente si comode modalitati de deplasare, de a face sport in aer liber si de a trai cele mai cool momente de aventura in jungla de beton, pe cele doua roti”, se mentioneaza pe monkeyboard.ro.