Platforma Magento 2 si beneficiile ei

Magento este una din cele mai performante si cele mai performante platforme de e-commerce de la ora actuala. Ea este folosita de peste 100.000 de comercianti online din intreaga lume, si acest lucru se datoreaza in primul rand usurintei in manevrare, a continutului SEO foarte prietenos, dar si pentru ca ofera comerciantilor flexibilitate si control asupra continutului si a functionalitatii.

 

Platforma Magento a fost lansata in anul 2007 ca versiune de tip beta, iar in 2008 a fost ansat si prima versiune de uz general. Iar in 2015 a fost lansata si paltforma Magento 2, care a venit la pachet cu o serie noua de imbunatatiri. Ecommerce Magento 2 vine cu instrumente si mai puternice pentru marketing-ul online. De asemenea ea este mult mai rapida si mai sigura de cat prima versiune.

 

De asemenea sistemul Magento 2 este unul prietenos si foarte intuitiv, poate si de aici dorinta multora de a lucra pe aceasta platforma.

 

tasteUpgrade-ul de la sistemul Magento 1 la sitemul Magento e se face cu foarte mare usurinta, transferul datelor se realizeaza cu ajutorul unur tool-uri profesionale pentru transferuri in masa pentru produse, cat si pentru cateforii. Produsul transferat ramane neschimbat, nu se schimba nimic si nici nu se pierde pe drum, o data cu acest transfer al designului se vor realiza si cateva imbunatatiri. De asemenea cei de la LogiqDesign.ro iti asigura si tranferul total al clientilor, inclusiv detaliile personale, cat si partea de comenzi inregistrate.

 

Daca vrei un site mult mai performat, care sa se incarce usor si care sa le ofere vizitatorilor virtuali o experienta cat mai placuta si lipsita de orice peripetii ar trebui sa iti multi magazinul online cat mai repede pe aceasta platforma. Mai mult decat atat la upgrate-ul datelor nu pierzi nimic, ba din contra iti poti si imbunatati design-ul, plus multe, multe alte beneficii pe care platforma ti le ofera la utilizare.