Astrele si viata noastra

Fie ca suntem sau nu pasionati de horoscop si informatii despre zodii, din punct de vedere social ne “lovim” adesea de intrebarea “Tu ce zodie esti?”. Intre prieteni si amici, este un gen de chestiune elementara. La nivel social, zodia are o mare importanta, fiind printre primele informatii schimbate, imediat dupa nume, varsta si eventual localitate (daca vorbim poate de socializare online). Nu conteaza genul de relatie, de la simpla prietenie la flirt, zodia este o informatie importanta, se pare…

Eu am mai spus ca nu sunt mare fan al acestei zone, ba chiar ma “tem” sa aud horoscopul zilnic pentru zodia mea, caci mi se pare ca m-ar putea influenta negativ (daca imi prezice vreo cearta, vreun esec sau alte chestii de genul?), insa trebuie sa recunosc ca zodia in sine nu este o farsa, ci ceva ce are sens, cu “dovezi”. Adica analizand datele generale despre zodia mea si despre alte zodii ale unor persoane pe care le cunosc, observ ca multe elemente se regasesc foarte puternic.

Sa vorbesc putin despre mine. Sunt nascut in zodia Taur si chestiile legate de iubire, atasament, romantism, familie, pasiune pentru mancare, ceva incapatanare se potrivesc foarte bine cu personalitatea mea. Pana si la partea de compatibilitatea am observat elemente valide, in conditiile in care am citit respectivele informatii dupa ce legaturile s-au realizat si deci am putut privi in urma.

Este interesant cum astrele ne influenteaza viata. Nu stiu sa explic foarte logic, dar cumva acolo este ceva stiinta in mod cert. Pentru detalii despre zodii, gasiti online o multime de surse. Cum spuneam, nu prea cred ca posibilitatea prognozei zilei de astazi din punct de vedere social / sanatate / iubire / job, aici mi se pare ca se merge in zona de divertisment comercial.

“Din cele mai vechi timpuri oamenii au privit spre cer si au observat cu mai mare atentie modul in care astrele le influenteaza viata, destinul. Cele douasprezece semne zodiacale sunt, indisolubil, legate de miscarea corpurilor ceresti pe bolta stelara. Semnele zodiacale deriva din constelatiile care marcheaza traiectoria soarelui pe cer de-a lungul unui an calendaristic. Practic, perioadele zodiacale ar trebui sa corespunda momentelor in care soarele se afla in fiecare dintre constelatii. Din pacate, lucrurile in aceasta privinta nu sunt atat de simple. Este nevoie de foarte mult studiu pentru a intelege complexitatea problemelor legate de zodiac” – sursa aici pe horoscopzi.ro.