Cum sa amenajezi un spatiu de lucru ca la carte – Guest Post

Cum sa amenajezi un spatiu de lucru ca la carte – Guest Post

Amenajarea spatiului de lucru, in mod adecvat, este un lucru foarte important, mai ales cand alegi sa lucrezi in industria chimica sau mecanica. Eu am ales sa ma dezvolt in industria mecanica, luand fonduri europene pentru a-mi dezvolta afacerea. Am ales aceasta industrie, deoarece este indispensabila in societate si aduce profit intr-un timp relativ scurt. Inca de la inceput, am decis sa amenajez fabrica folosind doar cele mai bune aparate, ustensile si cele mai bune solutii pentru amenajarea spatiului intern. De la bun inceput, am propus sa facem piese de masini aftermarket, deoarece pretul este mai mic, dand posibilitatea mai multor persoane sa cumpere. Faptul ca sunt aftermarket ma va ajtua sa dau lovitura, deoarece majoritatea romanilor detin masini mai vechi sau la mana a doua.

Cand am inceput sa amenajez hala de lucru, un prieten de breasla m-a sfatuit sa folosesc doar cele mai bune covorase de interior, deoarece acestea vor conta mult atunci cand o sa am inspectia in fabrica.

Tot acel amic mi-a recomandat magazinul online covoare-profesionale.ro, deoarece detine o gama completa de covoare si presuri pentru orice tip de industrie.

Am ales sa cumpar din gama lor de covorase industriale, deoarece sunt cele mai adecvate pentru tipul de afacere pe care am decis sa il dezvolt.

Am ales sa cumpar modelul de covoras industrial Workzone CZ02, acest covoras are o latime de 2.0 metri si este ideal pentru a fi pus intre coridoare sau unde se afla banda de montat. Dimensiunea totala pentru un astfel de covoras este de 1m lungime si 2m latime. Sunt ideale pentru a fi puse la locatie, fiecarui angajat.

Covorasul Workzone CZ02 este perfect pentru zonele cu trafic intens si pentru zonele unde masinariile cu roti au tranzit in fiecare zi. Acest covoras are o capacitate de absorbtie a socului foarte mare, putant prelua 90kg pe centimetru patrat. Este o cifra impresionanta pentru un covoras. Pe covorasul CZ02 se pot deplasa pana si motostivuitoarele.

Acest covoras se poate instala la intrarile in cladire, pe holuri, in zona de lucru si chiar si in vestiare.

Acest tip de covor industial are durata vietii de pana la 5 ani, daca este intretinut corespunzator, iar materialul din care este fabricat este tratat cu o solutie anti-bacteriana, care nu retine microbii si se poate curata mai usor.

Sunt foarte bucuros ca am ales sa ascult de sfatul unui profesionist si sa sa aleg covorasul CZ02 de pe magazinul covoare-profesionale.ro. Acest covoras este o investitie sigura si eficienta care va ajuta la dezvoltarea afacerii mele. Desi investitia a fost mare la inceput, odata ce am dat drumul la companie, costurile au fost acoperite, iar covorasele industriale arata inca ca noi, chiar si dupa 6 luni de folosire intr-un mod intens.

Recomand produsele de pe covoare-profesionale.ro, deoarece sunt de cea mai buna calitate si detin o gama foarte mare de produse, ideale pentru orice tip de afacere. Covorasele profesionale sunt eficiente si in mediul casnic, deoarece vor ajuta la mentinerea unei case mai curate!