Cel mai tare job – Guest Post

Cel mai tare job – Guest Post

”100 de meserii si 1000 de nenorociri”, imi spunea cu exasperare mama de fiecare data cand alegeam alta facultate la care sa dau admitere. Nu intelegeam de ce, la Filologie se cerea litera cartii si pentru ca refuzam sa fiu tocilara, picam ani la rand, iar asta ma indarjea, in loc sa ma faca sa ma pun cu burta pe carte. Imi imaginam profesorul de limba si literatura romana un tip creativ, original si destept, care face el comentarii literare sau indruma elevii sa le redacteze si nu le dicteaza din culegeri.
Asa m-am dus eu pe rand sa dau admitere la Regie teatru, Geografie-limbi straine, Veterinar, Agronomie si Drept, apoi reveneam la prima dragoste, Filologie, iar intr-un an am gasit o comisie care mi-a oferit o sansa.
Acum privesc inapoi cu iertare si intelegere (nu fata de mine, ci fata de cei care nu m-au admis, nestiind ce pierd) si constat cat de tarziu m-am realizat material. Spiritual eram realizata chiar si atunci cand aveam o fusta si doua-trei bluze sau doua rochii.
Sora mea, medic de profesie, s-a realizat si ea financiar si profesional dupa 30 de ani. Am muncit mult, am acceptat si umilinte, cand nu s-a putut altfel.
Acum, o fata poate strange averi fabuloase pana in 30 de ani cu cel mai tare job videochat.
De ce este asa de tare acest job?
1. Obtii salarii mari fara sa astepti sa iti treaca tineretea si fara investitii mari. Daca incepi la 18 ani, pe la 20 ai deja experienta profesionala si un salariu astronomic, plus bonusuri peste bonusuri. Nu trebui sa faci prea multa scoala pentru asta. Iti scutesti parintii sa te tina in facultate si la masterat iti poti completa tu studiile in timp.
2. Esti mereu aranjata si eleganta, iti impune ocupatia sa ai grija de tine, fiindca nu poti sa apari oricum in fata clientilor. Angajatorii mediaza pentru tine operatii estetice in rate facute de esteticienii numarul 1 din Romania.
3. Conditiile de lucru sunt de lux. Studioul este curat, luminos, bine mobilat, incalzit iarna si racoros vara, patul din piele cu salteaua moale si lenjeria stralucind de curatenie te asteapta.
4. Turele de lucru sunt alese de tine, in functie de preferinte.
5. Salariul debuteaza de la incredibila suma de 10 000 de dolari/lunar si poate urca pana la 50 000 de dolari.
6. Angajatorul isi sustine modelele videochat sa isi cumpere apartamente situate in zone rezidentiale, cu dotari complete direct de la dezvoltator, la fel daca isi doreste o masina noua.
7. Cele mai harnice modele sunt premiate cu excursii exotice, vouchere de cumparaturi, casa si masina.
8. Videochatul poate fi o lampa de lansare catre industria cinematografica sau prezentarea de lenjerie de lux, fiindca fiecare model are un portofoliu fabulos facut de cei mai buni fotografi si cameramani.
9. Se lucreaza stand in pat, la caldura si in curatenie. Efortul fizic sau psihic este diminuat mult spre deosebire de alte joburi mult mai putin retribuite.
Pe vremea cand dadeam admitere la facultate nu exista videochatul, in prezent multe dintre studentele destepte de la cele mai bune facultati se intretin din videochat si nimeni nu stie acest lucru.

– acesta este un Guest Post si nu un articol scris de autorul blogului –