BrandGSM, magazinul preferat al telefonului tau – Guest Post

BrandGSM, magazinul preferat al telefonului tau – Guest Post

Utilizarea unei huse pentru smartphone este absolut esentiala in zilele noastre, deoarece telefonul mobil reprezinta o investitie destul de serioasa pentru majoritatea dintre noi, deci avem nevoie de o protectie suplimentara, pentru ca oricat de multa grija am avea de acestea, este inevitabil sa nu il scapam pe jos.

Stim cu totii ca producatorii de telefoane mobile incearca tot posibilul sa le construiasca astfel incat sa reziste cat mai mult timp, insa smartphone-urile de astazi nu vor ajunge sa fie la fel de rezistente precum cele de acum 15 ani spre exemplu. Toate acestea din cauza dimensiunilor mari, cea mai frecventa defectiune in cazul cazaturilor fiind spargerea ecranului, deci avem nevoie de o husa buna anti soc si de o folie rezistenta de protectie.

Dupa parerea mea, cel mai bun magazin de unde iti poti achizitiona huse si accesorii pentru telefoane si tablete, este BrandGSM. Aici vei gasi huse si accesorii de cea mai buna calitate, atat originale cat si de la alti producatori de renume. Este important ca in momentul in care iti alegi o husa, aceasta sa fie de calitate pentru a putea sa ofere un grad cat mai ridicat de protectie smartphone-ului tau.

De exemplu pe BrandGSM, vei gasi zeci de huse Samsung Galaxy Note 9, din materiale de calitate, atat huse simple din silicon cat si huse tip carte sau antisoc, ideale pentru protectia acestui device cu ecrant atat de mare. Tot aici vei putea gasi si folii din sticla atat dreapta cat si curbata, folie ce este mult mai eficienta decat clasica folie din plastic flexibil.

Pe site-ul acestora vei gasi, huse, folii, incarcatoare, cabluri, huse pentru tablete, suporturi, audio si multe alte accesorii, ce sunt compatibile cu device-uri de la foarte multi producatori precum: Samsung, Nokia, Sony, Huawei, Apple, LG, Allview, Vodafone, Orange si multe altele.

Cu ajutorul celor BrandGSM iti poti gasi accesoriul potrivit pentru noul tau telefon, dar poti face si un cadou extrem de util cuiva drag, care si-a achizitionat un nou smartphone.

Alegand serviciile BrandGSM vei avea parte numai de produse de cea mai buna calitate dar si de servicii ireprosabile. Clientii fideli pot beneficia de cupoane de reducere si preturi speciale, tocmai ca fidelitatea clientilor sa fie rasplatita. Cei care vor face comenzi de peste 150 de lei, vor beneficia de transport gratuit.

In plus, pentru cei care isi doresc sa achizitioneze unul sau mai multe produse insa bugetul nu le permite, trebuie sa stiti ca puteti platii produsele prin pana la 6 rate fara dobanda.

Daca va aflati in situatia in care nu ati gasit huse si accesorii pentru smartphone-ul dumneavoastra, puteti face o solicitare iar cei de la BrandGSM vor face tot posibilul sa completeze gaurile pentru anumite telefoane, ce au fost indisonibile pana in acest moment.

BrandGSM este pe piata in acest domeniu, de peste 17 ani prin magazine fizice iar incepand din 2012 acestia si-au deschis si propriul magazin online. Daca sunteti interesati si va doriti sa va achizitionati noi accesorii pentru device-ul dumneavoastra va invita sa accesati cu toata increderea site-ul acestora si cu siguranta aici veti gasi tot ceea ce cautati, de la huse, casti, folii de protectie, incarcatoare wireless si multe altele.