Intre amanetare si exmatriculare ce alegi? – Guest Post

Intre amanetare si exmatriculare ce alegi? – Guest Post

Se spune ca daca ai de ales intre doua rele, il alegi pe cel mai putin rau. De pilda intre a merge la facultate si a nu merge, alegi sa te duci pe locurile cu taxa, fiindca te costa mult sa stai acasa un an si sa te pregatesti iar de admitere, plus ca nu stii exact daca nu se va intampla la fel si anul urmator.

Bine este sa alegi locurile cu taxa si sa incerci sa te angajezi undeva sau sa lucrezi de la domiciliu (part-time, de la camin sau gazda) sa ai bani de scolarizare, sa nu iti pui parintii intr-o situatie delicata.
“Daca vrei, poti”, au spus toti oamenii intelepti ai acestei lumi si este adevarat ca atunci cand te zbati sa te ajuti singur, mai sar si cei din jur sa iti dea o mana de ajutor.

Prin crize financiare am trecut cu totii, iar acest articol il scriu pentru tine, cea/cel somat sa aleaga intre amanet bijuterii aur si exmatriculare. Ce legatura are una cu alta? Mare de toot! Sa zicem ca nu ti-ai achitat taxa pe semestru si te paste o exmatriculare, dar porti la gat lantisorul dat cadou de parinti de ziua ta si bratara de aur de la iubitul din gimnaziu!

Nu sta pe ganduri, ci du-le la amanet sa iti achiti taxele si sa termini facultatea, fiindca din moment ce vei avea studii superioare, vei obtine usor ce post vrei si vei putea sa iti cumperi cate bujuterii din aur si cate bunuri de valoare vrei!

Stiu, iti este greu sa te desparti de bijuteriile de suflet primite la majorat! Te gandesti sa nu observe ai tai ca le-ai instrainat, dar fii optimist! Facultatea nu suporta amanarea, in timp ce toate celelalte mai pot astepta. De pilda, in cazul in care primesti ceva de lucru, poti recupera bijuteriile inainte de data scadentei, fara penalizari.

Le poti lua de la amanet inainte de implinirea datei prevazute in contract.
La Casa de Amanet ti se ofera cel mai bun pret de pe piata pentru bijuteriile tale din aur si tot aici poti aduce bucati de bijuterii, lingouri din aur, diamante, antichitati, electronice sau masini.

Te prezinti cu valorile, se face evaluarea rapida, dar corecta a lor si pleci de la ghiseu cu banii. In cazul in care taxa este in euro sau in dolari, amanetul dispune si de schimb valutar, iar de la ghiseu, te prezinti direct la facultate sa iti achiti taxele.

Fii curajoasa si mai ales fii bine orientate, sa stabilesti corect prioritatile! Profita de toate oportunitatile din jurul tau si fii recunoscatoare pentru ele! In trecut nu existau Case de Amanet si greu faceau oamenii rost de lichiditati. Acum, te poti duce cu mobilul, laptopul sau tableta la ghiseu si alegi: le vinzi sau le amanetezi. In cazul in care le amanetezi, le poti recupera oricand.

Casele de Amanet sunt partenerii de nadejde ai oamenilor si sunt alaturi de acestia, cand le este mai greu. Discrete, prompte, potente financiar, de la ghiseele lor pleci cu lichiditati si te linistesti stiind ca datoriile sunt achitate.