Monodiscuri pentru afacerea ta – Guest Post

Pentru antreprenorii care detin hale de dimensiuni mari, centre comerciale sau cladiri de birouri pentru corporatii, una din problemele ce nu trebuie trecuta cu vederea este intretinerea si curatenia. Pentru locatii uinde spatiul este mai mare decat alunei locuinte normale, acest aspect trebuie luat in serios cat se poate de mult. In primul rand, pentru ca este vorba de imaginea afacerii antreprenorilor respectivi si, in al doilea rand, de igiena obligatorie la locul de munca, indiferent de domeniul de activitate. Intr-o cladire mare, curatenia nu se poate face cu matura, farasul si mopul. Asta pentru ca ar fi nevoie de o armata de personal care sa se ocupe de curatenie si, probabil, ar fi necesare ture de 24/24 de ore si 7/ 7 zile. Cheltuiala si deranjul ar fi mult prea mari.

Asadar, cel mai bine este sa achizitionati echipamente speciale pentru curatenie. Pe site-ul echipamentprofesionist.ro puteti gasi o gama variata de astfel de produse, la preturi foarte bune si de calitate superioara. De exemplu, niste monodiscuri sau aspiratoare profesionale sunt o investitie care merita fiecare banut. Asta pentru ca veti scuti timp in procesul de curatenie, gradul de igienizare va fi mult mai mare si nu veti avea nevoie de multi oameni care sa manipuleze aceste dispozitive. In combinatie cu deteregenti profesionali, aceste aparate vor functiona la capacitate maxima, garantand o curatare de 100% a zonei vizate.

De exemplu, un monodisc pe care il puteti achizitiona este Taski Ergodisc Duo. Acesta are un design foarte modern, este dotat cu viteza variabila si practic aveti doua masini intr-una. Caracteristicile principale ale acestui dispozitiv sunt urmatoarele:

– are o latime de lucru de 43 de cm;

– viteza cu care functioneaza este de 165/330 de rotatii/ minut;

– consumul nominal este de 1100W

– greautatea sa este de 45 de kg, insa cu cablul inclus, existand posibilitatea de a reduce din aceasta inca 5 kg;

– nivelul de zgomot este scazut, de numai 57 dB (A)

– cablul de alimentare are o lungime de 15m, suficient de mult pentru o incapere cu birouri sau anumite sectoare dintr-un centru comercial.

– manerul este reglabil pe inaltime, fiind astfel usor de manevrat de persoana care se va ocupa de curatenie.

– pentru a fi usor transportat si depozitat, manerul se va plia peste motor.

– nivelul de vibratii este unul scazut, reducand considerabil din disconfortul manipularii unei astfel de masinarii;

– dispune de o accesorizare extrem de bogata pentru 16 functii;

– este manevrabil si ergonomic.

In plus, la achizitionarea unui astfel de aparat, se ofera o garantie de 12 luni, fara a avea o limita de ore de functionare.

Cu un astfel de monodisc veti avea asigurate mai multe sarcini precum spalarea, polizarea, decaparea, samponarea, tratarea lemnului, cristalizarea si polizarea. In plus, datorita caracteristicilor de mai sus, aveti garantia unei curatenii bine facute si cu un nivel redus de zgomot. Asadar, sunt ideale pentru locurile unde lucreaza multe persoane sau este necesara respectarea linistii, locuri gen spitale, cladiri de birouri, institutii publice sau altele.

Indiferent de produsul ales, cu site-ul echipamentcuratenie.ro, veti avea calitate si eficienta la cele mai inalte standarde.