Patutul ideal pentru bebelusul tau – Guest Post

Patutul ideal pentru bebelusul tau – Guest Post

In primi ani de viata, bebelusul petrece mai mult timp in propriul patut, decat oriunde in alta parte. Iata un bun argument ca sa investesti intr-un produs de calitate, care sa reziste cu brio si care sa fie perfect sigur pentru cel mic. Magazinul online Kidscare, ofera cele mai bune produse, asigurand bebelusului un loc pentru somn confortabil si placut, in care sa se simta in deplina siguranta si sa se odihneasca regeste. Atunci cand ai un bebelus vei observa cat de importanta este rutina pentru el. Inainte de a investi intr-un patut de copii trebuie sa verifici daca acesta este sigur pentru el si daca indeplineste anumite conditii.

Cele mai bune patuturi copii sunt acelea care asigura copilului confortul necesar si sa fie dintr-un material care sa reziste la toate initiativele artistice ale copilului, mai ales dupa varsta de 3 ani.

Patuturi din lemn pentru copii sunt mai rezistente si confortabile. Este util ca orice copil sa beneficieze de spatiul propriu de somn (ii dezvolta mai mult independenta), care poate fi folosit si ca zona de joaca sau ca simpla masura siguranta, atunci nu poti sta cu ochii pe el. Cand bebelusul a inceput deja sa mearga, probabil va dori sa experimenteze. Un astfel de patut, ce are posibilitatea de a-i detasa o latura, este cel mai indicat. Asa va putea cobori si urca singur, fara sa fie nevoie sa inventeze cai de evadare din patut. Modelul de patut din lemn de fag de la magazinul online kidscare.ro, este foarte rezistent in timp si il poti folosi o perioada indelungata. Ideal pentru camera copilului, acest patut din lemn intruneste toate conditiile de siguranta si confort. Salteaua patutului are proprietatii antiumezeala, este ferma si asigura o pozitie sanatoasa in timpul somnului, fiind confectionata din doua straturi de fibra de nuca de cocos si un strat de spuma poliuretanica la mijloc. Materiale antialergice si non-toxice, cat si fibrele de cocos permit o mai buna circulare a aerului din saltea si impiedica incalzirea excesiva a corpului. Husa este cu fermoar, este lavabila si antialergica.

De asemenea, tot de aici, puteti achizitiona si scaune de masa Kidscare, la preturi extrem de convenabile. Calitatea acestora este excelenta si cel mic va fi in deplina siguranta.

Kidscare este magazinul ideal pentru tine si bebelusul tau!