Zapada din Bucuresti, suport de reclama pentru Volkswagen Romania

Zapada mare din Bucuresti a fost prilej de promovare neconventionala pentru Volkswagen Romania si GMP Advertising, scrie IQads. Masinile din parcari, acoperite cu zapada, au devenit suport pentru campania speciala. Mesajul a promovat sistemul de tractiune integrala 4Motion, deci s-a legat direct de vremea de afara si a targetat publicul tinta al Volkswagen Romania – posesorii de masini – printr-o abordare inedita. Sistemul 4Motion, disponibil pe mai multe modele Volkswagen, permite rularea in siguranta chiar si in conditii de iarna.

volkswagen gmp

GMP Advertising a castigat contul Volkswagen al Porsche Romania la sfarsitul anului 2013. Agentia ofera servicii de comunicare integrata (ATL, BTL, social media, online) atat pentru autoturismele, cat si pentru autovehiculele comerciale Volkswagen, conform aceleiasi surse.

Echipa GMP Advertising care a lucrat la campanie este formata de Mihai Gongu (Creative Director), Razvan Raicu (Art Director), Bogdan Raileanu (Copywriter), Madalina Simionescu (Production Director), Cristiana Belodan (Client Service Director), Anca Geafir (Account Manager).