5 ani de Interactions, 5 ani de comunicare interactiva de succes

Recent, Interactions a implinit 5 ani si a marcat asta printr-un proiect facut chiar pentru ei, un gen de remember pe siteul propriu. Au pornit de jos, ca orice mic proiect antreprenorial, iar in 5 ani se mandresc cu 13 oameni in echipa, portofoliu de branduri apreciate si cu peste 20 de premii creative castigate pentru 11 branduri diferite (precum si alte 10 nominalizari). Pentru industria de specialitate din tara noastra, nu este deloc putin. Printre proiectele lor cele mai cunoscute se remarca cele pentru Kit Kat (Nestle), Mega Image, Hochland, dar si altele precum CEC Bank sau Seat.

kitkat pauza facebook
Este de mentionat că Interactions a fost printre primele agentii care au folosit o structură fixă a unui site de promotie de consumatori, bazată pe analize de uzabilitate. Totodată, a propus o abordare diferită a paginilor de brand în social media (Facebook), alegând să genereze pentru paginile pe care le administrează continut personalizat, de calitate“, scrie SMARTfinancial.ro.

kitkat 2

Imaginile din acest articol sunt preluate de pe pagina de Facebook a Kit Kat Romania, unde Interactions posteaza mereu imagini originale, realizate special.

La multi ani si la noi campanii de succes!