Bijuteriile, mai vizibile in sezonul cald

Cand vine primavara, natura se impodobeste cu fel de fel de culori, iar femeile isi pun si ele in valoare accesoriile, sa fie in ton cu natura care tresalta de spirit vital. In februarie – martie, vanzarile de bijuterii si accesorii inregistreaza cresteri puternice, de de-o parte datorita zilelor festive (Valentin`s Day, Dragobete, 1 si 8 marie) si pe de alta parte datorita vremii calde, care le permite femeilor sa se accesorizeze mai mult, dupa o iarna in care hainele groase acopereau totul.

set bijuterii argintPrintre magazinele online care “profita” de shoppingul de sezon este si Regalgold.ro. In ciuda numelui, bijuteriile comercializate au preturi accesibile, fiind in general din argint. Probabil, proprietarii magazinului au vrut sa transmita ideea ca orice bijuterii frumoase sunt “aur pur” pentru cele care le poarta, pana la urma nu conteaza atat de mult ca materialele sa fie rare si scumpe 🙂

Coliere, inele, cercei, ceasuri – toate sunt disponibile cu livrare din stoc la comanda online. Plata se poate face direct cu cardul, caci magazinul este partener PayPal si PayU – probabil cele mai cunoscute modalitati de plata online in Romania. Gama este larga, de la martisoare din argint si pana la verighete, lantisoare, brose, bijuterii cu cristale si bijuterii vintage din argint.

bijuteriiPentru cei ce doresc sa faca un cadou romantic, exista pe site si categorii unde sunt grupate produse ce pot fi alese pentru ocazii gen Valentine`s Day, aniversari sau… celebrari ale unei zile obisnuite – nu este necesara o ocazie pentru a face un cadou. Magazinul promoveaza produse cu design unic, produse handmade importate din Israel, gasind insa un echilibru intre pret si calitate. Toate produsele sunt accesibile, nefiind nevoie de mari sacrifii pentru a (iti) face un cadou 🙂 Spre exemplu, se poate alege un colier argint Shambala rodiat cu zirconii- sfera -lila sau un set de cercei si bratara cu Swarowski.

Pentru inele, exista pe site un tabel de marimi, pentru a se evita problemele. Nu am cumparat pana in prezent bijuterii online, dar imi place ca ai timp sa analizezi produsele, iar pozele sunt mari si explicite acum in magazinele online de top. Atunci cand vreau sa cumpar de la bijuterii offline, mi se pare foarte enervant ca trebuie sa ma chinuiesc sa vad prin vitrine, sa cer multe produse sa le vad de aproape, parca este o situatie neplacuta sa stresezi vanzatoarea sa te asiste pana te hotarasti.