7card – acces la zeci de sali de sport si mai mult decat atat

Dupa programul de munca, simti nevoia de o activitate care sa te proiecteze in alt mediu, mai ales daca ai un job in care petreci mult timp la birou. Daca jobul este zilnic acelasi (oricat de placut si de provocator ar fi, tot acelasi ramane), hobby-urile pot fi oricat de variate. Nu numai ca activitati, dar si ca locuri in care sa le practici, iar schimbarile de mediu sunt benefice. Pornind de la aceasta idee s-a dezvoltat sistemul 7card – abonamentul care iti permite sa valorifici timpul tau, bazandu-te pe 3 principii importante: varietate, flexibilitate, accesibilitate.

7cardOriunde te-ai afla in oras, cu 7card poti gasi in apropiere locuri in care sa te destinzi. Poate vrei aerobic sau fitness, poate ai chef de dansuri sau arte martiale. Tenis, zumba, yoga, kangoo jumps – si ele sunt pe lista de activitati posibile in reteaua de parteneri 7card. Cu un abonament unic, ai acces la zeci de sali de sport si centre de activitati din oras. Nu mai depinzi de zona, nu mai depinzi de program. Si niciodata nu va mai fi monotonie, caci poti incerca ce iti place, cum iti place, in cantitatea pe care o doresti.

Ca utilizator, cardul 7card este un pasaport cu care ai acces la o gama variata de activitati in oras. Multe persoane isi doresc sa incerce anumite activitati, fara a opta totusi pentru un abonament care sa insemne o frecventa mai mare. Cardul 7card inseamna flexibilitate totala, este ca o cartela pre-paid de telefonie, unde consumi ce vrei, cat vrei, cum si cand vrei. Sau ca un bufet suedez unde alegi exact ceea ce doresti, fara a plati fiecare element in parte 🙂

Pe langa accesul la serviciile de baza, cardul ofera si discounturi la servicii de frumusete, sanatate si relaxare ori la anumite ateliere culturale. Pe scurt, ai totul inclus in ceea ce priveste sportul si activitati de tip hobby, dar si extra-optiuni in conditii preferentiale, in cazul unor servicii anexe, acolo unde atentia iti este dedicata 100% tie si nu unui grup (spre exemplu, servicii de cosmetica sau masaje).

Multe companii – in special corporatii – ofera carduri 7card angajatilor sai, ca si beneficii extra-salariale, in cadrul unui pachet prin care le stimuleaza performanta. Un angajat sanatos, odihnit si fericit va munci mai intens, cu mai multa pasiune. Productivitatea va fi astfel mai mare, actionarii vor fi si ei fericiti 🙂 De asemenea, un angajator generos in astfel de mici gesturi isi creste un brand mai valoros pe piata de resurse umane, avand capacitatea de a-si atrage forta de munca mai bine pregatita si de a o pastra mai mult timp. Fidelizarea este importanta nu doar in relatia cu clientii, ci si in relatia cu angajatii.

2 Comments

  1. alexa

    super idee, vrem si in Constanta!!!

  2. razvaniancu

    Am inteles ca se va extinde in Brasov mai intai, banuiesc ca vor ajunge in toata tara, urmarind corporatiile 🙂

Comments are closed