Shopping online: reducerile se poarta si primavara

Dezvoltarea puternica a centrelor comerciale de tip mall si aparitia comertului online, devenit rutina si in tara noastra, au adus doar beneficii consumatorilor romani: pe de o parte, oferta s-a diversificat considerabil, accesul fiind usor la cele mai dorite branduri internationale; pe de alta parte, preturile au devenit foarte prietenoase, iar promotiile sunt la ordinea zilei. Nu mai conteaza ca este final sau inceput de sezon, sigur se vor gasi si produse cu discounturi atractive.

In mediul online, magazinele promoveaza campanii de reduceri inclusiv primavara, cand tot mai multe persoane redevin interesate de update-ul tinutei pentru sezonul cald. Cei prevazatori pot sa profite si de lichidarile de stocuri din categoria hainelor mai groase, economisind astfel pe termen mai lung.

reduceri de pretUnul dintre magazinele care pune accent pe “Sale” este Kurtmann.ro, unde branduri celebre sunt “la pachet” cu reduceri de pana la 80%. Am remarcat produsele Desigual, un brand care imi place foarte mult. Hainele produse de ei sunt foarte curajoase, iar reducerile sunt o ocazie buna, caci preturile nu sunt tocmai accesibile atunci cand sunt la modul standard…

Magazinul online ofera transport gratuit la comenzile de peste 190 de lei, un kurtmann desigualargument bun pentru a alege mai multe produse. Din nou, comertul online ofera un avantaj fata de cel clasic: produsele comandate online pot fi returnate in cazul in care nu sunt satisfacatoare – si aici este acceptata subiectivitatea, deci este de ajuns sa nu va placa. Magazinele de incredere prezinta online procedura de schimb sau rambursare si este bine sa o consultati chiar inainte de a introduce o comanda.

Kurtmann.ro este un magazin online gandit pentru toata familia, avand produse pentru femei, dar si pentru barbati si copii. Accesorii, bluze, camasi, fuste, jachete, pantaloni, rochii, tricouri, dar si incaltaminte – toate pot fi comandate online, iar plata se poate face cu carduri Visa sau MasterCard, prin sistemul PlatiOnline.ro.