Intimitatea, mai bine protejata online

In timp ce unii se tem de tranzactiile online si de alte mecanisme ce implica internetul, am fost mereu de parere ca este mai avantajos si mai sigur sa alegi unele servicii online in locul celor clasice. In mediul offline, unele tranzactii implica banii cash, iar cand volumele sunt mai mari, riscurile sunt pe masura. Pe internet, tranzactiile online sunt sigure, atat timp cat urmezi indicatiile generale pentru shopping online fara probleme. In plus, platind orice cu cardul, ai o evidenta exacta a respectivelor plati, iar in caz de probleme ai la indemana aceste “bonuri fiscale” virtuale.

Sunt multe domenii unde mi se pare ca internetul ofera un plus de intimitate. De exemplu, in cazul instrumentelor financiare, sa faci lucrurile de acasa este mult mai intim decat intr-o institutie bancara unde ai contact cu foarte multe persoane si unde cei ce asteapta aud involuntar informatii pe care nu ai vrea sa le oferi unor necunoscuti. La fel, in cazul unor achizitii mai speciale – arta de exemplu. Daca as fi amator de pariuri sportive, as alege tot sistemul online, in loc sa am cash cu mine si sa merg in case de pariuri alaturi de persoane nu tocmai de incredere.

Cumparaturile online ofera de asemenea un grad mare de intimitate, mai ales cand este vorba despre shopping de… produse ce tin de intimitate. Imi amintesc ca citisem pe un blog despre un tanar care sugera unui mare lant de magazine sa nu mai expuna prezervativele doar in zona caselor de marcat, pentru ca se simte foarte rusinat in momentul in care toti cei ce asteapta la coada observa ca acesta cumpara respectivele produse. La fel se poate intampla si la produse precum lenjeria intima, mai ales daca este vorba de produse mai sexy.

sevensinsUn magazin cu brand puternic in comertul online este SevenSins.ro, iar acesta este exemplul perfect pentru avantajele online-ului in raport cu traditionalul offline. De la costume de baie, la lenjerie intima, haine, accesorii, corsete, costume sexy, bijuterii… totul se poate comanda online, platindu-se cu cardul sau chiar prin SMS. Cumperi in deplina intimitate tot ceea ce doresti. Imi place ca produsele par de calitate, cele mai multe fiind sexy fara a trece in categoria produselor vulgare. Magazinul este bine gandit, pentru o experienta de shopping online de calitate – se vede experienta lor in domeniu, caci au multi ani de cand i-am remarcat pe internet.

plajaNu lipsesc promotiile, reducerile, ofertele speciale. Fotografiile sunt mari, ai posibilitatea de a vedea si de a citi detalii complete despre produse. Mai mult, magazinul isi incurajeaza clientii sa trimita fotografii cu produsele cumparate, oferindu-le avantaje suplimentare pentru cumparaturile viitoare – un mecanism pe care l-am mai vazut doar la magazinele internationale. Sunt promovate produse de la branduri precum Andalea, Avanua, Chilirose, Obsessive, LivCo, Beauty Night, Anita Berg,  Lolitta sau 7-Heaven, existand peste 1500 de produse pe stoc in fiecare moment, ceea ce permite ca livrarile sa se faca in 24 de ore.

Primavara este un bun moment de astfel de achizitii, natura revine la viata si parca iubirea este peste tot, de la flori si albine, la fluturi si pisici care se alearga prin gradini 🙂

SevenSins.ro este prezent in Bucuresti si cu un magazin offline, cu un showroom deschis in martie, pe Str. Orzari nr. 3, la intersectia strazilor Calea Calarasi si Delea Veche. Reprezentantii magazinului subliniaza ca le ofera clientilor un cadru intim, potrivit achizitionarii de lenjerie intima: spatiu permisiv, sute de produse expuse, cabine de proba spatioase, consilieri de clienti, cu experienta relevanta. Poti chiar sa bei o cafea in timp iei o pauza de shopping, in zona de relaxare din magazin.

4 Comments

 1. Paris

  Ar trebui sa puna si produse mai scumpe cu plata prin SMS, adica de 20 de euro, nu doar de 10 euro.

  • razvaniancu

   20 de euro e limita pe care o accepta operatorii pentru plati, din cate stiu…

 2. Elena

  Ce termen au pentru retururi? A comandat cineva de la SevenSins.ro?

  • razvaniancu

   Minim 10 zile oricum… mi se pare de ajuns pentru haine si accesorii. De ce ar trebui mai mult?!

Comments are closed