Fa o baie cu… inspiratie

Cand renovezi / amenajezi un apartament, vei observa ca baia “inghite” foarte multi bani, dar si ca ai multe variante in care poti aranja acest spatiu. Sa pui cada sau cabina de dus? Clasic, pe colt, cu hidromasaj?… Cabina de dus normala sau amenajata de tine cu usi si pereti speciali? Poti “rasfoi” pe web, cautand idei, surse de inspiratie, poze cu o multime de bai. Si vei gasi multe imagini care se incadreaza la capitolul “wow”.

chiuvet rotundaDaca vrei sa faci o baie deosebita, trebuie sa te gandesti la fiecare detaliu. De la rigola de la dus si pana la coloana care sa iti creeze o ploaie idilica in momentele tale de relaxare combinata cu nevoi practice, totul trebuie stabilit intr-un gen de proiect de lucru. Sigur ca vor fi multe idei care vin pe parcurs, insa ai grija la improvizatii, sa nu pierzi vederea de ansamblu!

Obiecte sanitare de buna calitate gasesti atat offline, cat si online. Pe internet ai o oferta si mai variata decat in magazinele clasice, insa trebuie sa fii atent la detalii. Partea buna este ca, daca nu esti multumit de unele produse comandate, le poti returna cu siguranta, caci comerciantii au anumite obligatii legale care fac mediul e-commerce atat de prietenos cu utilizatorul – clientul final. De asemenea, comerciantii seriosi vor sa castige si increderea clientilor si fac totul posibil pentru a-i pastra aprope si pentru comenzile viitoare.

Cand alegi aceste obiecte sanitare, vei observa ca preturile difera extrem de mult intre produse care par cam la fel… Diferenta de pret la baterii de baie sau bucatarie spre exemplu vine in general de la materiale, design si evident brand. Cel mai bine este sa nu cumperi produsele cele mai ieftine, ci sa mergi undeva spre pretul mediu (daca nu cumva bugetul iti permite sa te bucuri de avantajele solutiilor de lux).

Vazand atat de multe fotografii cu bai pe internet, pot spune ca unele te fac sa consideri baia drept un loc ideal in care sa-ti petreci o mare parte din timp… Daca ne gandim bine, de fapt la nivel de an petrecem destul de mult timp in baie, cel putin cateva zile 🙂