Lumea jocurilor de noroc online in Romania avanseaza rapid

Cu doar vreo doi ani in urma, jocurile de noroc online erau in zona “gri” in Romania, in sensul ca nu existau licente locale, iar autoritatile avertizau ca toti operatorii si jucatorii sunt in afara legii… In 2015, lumea gamblingului online s-a schimbat radical in tara noastra, caci o serie de mari operatori au fost convinsi de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc sa aplice pentru licentiere, ajungandu-se la un acord de procedura cu cei implicati.

Drept rezultat, s-au aplicat masuri clare si piata s-a impartit in doua: legal si ilegal. In afara legii (la nivel local, desigur) sunt astazi toate website-urile de pariuri online, poker si cazino care nu au licenta in tara noastra, website-uri pe care jucatorilor romani le este interzis sa activeze. Accesul la aceste website-uri de pe IP-uri din Romania este chiar blocat de catre furnizorii de servicii de internet, la cererea ONJN.

Partea buna este ca exista case de pariuri online licentiate, ba chiar s-a ajuns in 2016 la acordarea de licente “permanente”, adica pe 10 ani. Exista asadar o predictibilitate clara pe piata, operatorii fac investitii locale, angajeaza local, platesc impozite si taxe… Toata lumea are de castigat, caci jucatorii nu doar ca beneficiaza de servicii tot mai bune, dar joaca in siguranta.

In acelasi timp cu upgradeul acestei piete de pariuri online s-a mai dezvoltat un segment interesant pe internet: cel al website-urilor cu ponturi fotbal, tenis, baschet si alte sporturi; website-uri ale pasionatilor de pariuri online, comunitati virtuale ale jucatorilor. Astfel de website-uri precum ponturi-bune.ro sau tipzor.ro au beneficiat si ele de upgrade-uri succesive, astfel ca acum au ajuns la un nivel ridicat de calitate – grafic / tehnic si mai ales in ceea ce priveste continutul.

ponturi bune 2017
Sunt publicate tot mai multe informatii, tot mai multe analize, clasamente si… ponturi bune de pariere, evident. Site-urile web de acest gen nu se limiteaza la pariuri sportive online, ci ating si lumea pokerului, a jocuri de cazino… practic tot ceea ce inseamna jocuri de noroc online.

2 Comments

  1. rămâne de văzut dacă va rezista mult timp așa pentru că în general, românii care deschid asemenea portaluri sunt obișnuiți să încerce să fenteze legea

Comments are closed