O formatie de nunta ideala – Guest Post

O formatie de nunta ideala – Guest Post

Imi amintesc si acum toate nuntile la care a cantat o formatie nunta ideala. Nu pot uita cum solistii si instrumentistii aveau acelasi succes ca mirii, fiindca intreceau toate asteptarile din lume. Modesti, amabili, disponibili ei cucereau prin cantecele lor spectatorii si isi adaptau repertoriul dorintei acestora. Repertoriul se compunea din cantece pentru toate generatiile si gusturile. Am asistat la un veritabil regal de muzica populara, muzica usoara, cantece de petrecere, romante si slagare de muzica usoara din toate timpurile.
Tin minte ca odata organizatorul, la rugamintea invitatilor, a decis ca petrecerea sa tina mai mult, fiindca atmosfera era senzationala.
Au acceptat pe loc sa ramana sa mai cante si toata lumea a fost multumita. Fac asta cu mare bucurie, de cate ori li se cere fiindca pot sustine spectacole de calitate, fara sa se repete ore intregi ca niste adevarati solisti profesionisti.
Evident ca au ajuns la acest nivel datorita experientei (au cantat si pentru nunti ale vedetelor si evenimente importante), repetitiilor si investitiilor in echipamente de sonorizare si in instrumente. Ii urmaresc de mult timp si niciodata nu am sesizat o microfonie in vreuna dintre prestantele lor. Sunetele au fost curate, vocile solistilor impresionante, tinuta scenica perfecta.
De cate ori aud ca Orchestrapetrecaretii.ro canta la o nunta sau la un eveniment, ma duc fara sa stau pe ganduri.
Cand urmeaza perioade indelungate de post imi este atat de dor de muzica lor, incat intru pe site-ul oficial sau pe Youtube si le ascult cantecele care imi linistesc sufletul.
Prietenii care au colaborat cu ei au numai cuvinte de lauda fiindca imbina punctualitatea cu programe de fidelizare a clientilor, fiindca stiu sa pretuiasca prietenii adevarati. Pentru extra-sezon si zilele de duminica fac reduceri de 25%.
Romanii petrecareti au motive sa fie fericiti fiindca orchestra este dispusa sa se deplaseze in tara.
Inainte de organizarea unui eveniment, trebuie sa va ganditi bine ce formatie invitati sa va cante. Testele la care trebuie sa supuneti solistii si instrumentistii vor avea in vedere aspectele urmatoare:
-formatia sa fie completa sa nu mai fie nevoie de alte contracte si aranjamente.
-orchestra sa dispuna de toate instrumentele ca muzica sa sune perfect si sa aiba si sisteme de sonorizare bine puse la punct. In momentul in care se pricep la sonorizare, au microfoane si boxe profesionale se intelege ca nu vor aparea disfunctii in timpul spectacolului.
-sa satisfaca intreaga audienta, indiferent de varsta sau conditie sociala. Gusturile muzicale ale oamenilor sunt foarte variate, iar la o nunta si formatia trebuie sa stie multe cantece de diferite genuri muzicale, care sa corespunda mai multor timpuri, adica atat slagare recente, cat si vechi sau foarte vechi pentru ascultatorii mai in varsta.
-disponibilitatea de a sta mai mult, cand petrecerea se prelungeste.
-comportamentul la alte nunti si evenimente.
De cate ori imi este dor de muzica buna si doresc sa citesc pe chipul cuiva bucuria de a darui muzica de calitate celor din jur, le vizionez clipurile si ma incarc energetic pozitiv.
Sunt fericita ca am datele lor de contact si stiu la cine sa apelez, cand voi avea nevoie. Oriunde canta ei, succesul ii urmeaza fiindca sunt sinceri si generosi.