Un nou look – peruci din par natural sau sintetic

Un nou look – peruci din par natural sau sintetic

Frumusetea este importanta pentru fiecare persoana, chiar daca frumusetea reprezinta un set de valori personale. Se spune ca frumusetea vine din interior si asa este, insa fiecare dintre noi isi doreste sa aiba un aspect placut din punct de vedere al considerentelor celorlalti din societate. De frumusete se leaga multe lucruri, inclusiv integrarea sociala, implinirea pe plan personal… desi frumusetea nu iti ofera garantii in acest sens! Realitatea este ca frumusetea te poate ajuta si pe plan profesional, din nou fara a fi decisiva, dar facilitandu-ti anumite avantaje in unele momente. In ansamblu, fumusetea, asa cum este perceputa de fiecare, are efect direct in zona de incredere de sine. Sunt multe studii care demonstreaza cele spuse anterior.

Este desigur un subiect sensibil si complex. Insa industria frumusetii ruleaza sume imense in fiecare an si aici putem include in principal cosmeticele, machiajele, dar si partea de fashion. Putem aminti si de solutii de chirurgie estetica si alte astfel de “trucuri”. Totul pentru frumusete. La acest capitol, as vrea sa punctem un element aparte: utilizarea de peruci.

Este peruca o sansa pentru un nou look? Din anumite puncte de vedere, s-ar spune ca folosirea unei peruci este un artificiu de imagine destul de superficial, doar in relatia cu cei care nu sunt foarte apropiati si care te percep intr-un anumit fel, doar in anumite momente. Peruca poate fi astfel o solutie pentru viata profesionala, limitat pentru cea personala. Si totusi, peruca poate fi o schimbare de imagine ocazionala – purtata doar in anumite contexte, la petreceri etc. Se pot alege peruci cu par scurt sau cu par lung, in diverse formate – culori, lungime par, aspect par.

Mai exista o categorie speciala: femeile care, din motive medicale, nu mai au par deloc sau au prea putin fata de ceea ce isi doresc. A utiliza o peruca in astfel de cazuri inseamna confort personal, este ca o haina. Necesara pentru a te simti mai frumoasa, mai bine perceputa in relatia cu ceilalti. Depinde de fiecare daca si cum doreste sa abordeze acest aspect. Insa pentru confort emotional, daca persoana se simte mai bine cu o peruca, atunci neaparat trebuie incurajata sa o utilizeze.

Astazi este simplu sa gasesti peruci fel de fel direct pe internet, la preturi bune. NEER Peruca din par natural – iata o varianta interesanta. Am vizitat si eu website-ul NEER si am vazut ca se pot comanda peruci cu par scurt si peruci cu par lung, toate arata extrem de natural! Aspectul este placut, preturile mici. Mi-a atras atentia o peruca din par natural, par lung, blond, foarte frumoasa! Am observat la detalii ca este realizata 70% din par uman, la care se adauga fibre sintetice de styling.