Care sunt avantajele unui implant dentar?

Care sunt avantajele unui implant dentar?

Implantul dentar este solutia practicata la scara larga pentru a adauga un dinte fara a slefui dintii vecini. Acest proces este unul de succes si care are multe beneficii in viata omului. Clinica Excedent ofera solutii pentru implant dentar. Iata care sunt avantajele unui implant dentar:

  1. Calitate crescuta a vietii

Calitatea vietii este strans legata de sanatate. Dantura bine intretinuta ajuta foarte mult celelalte procese care exista in corp. Daca apar carii sau dinti lipsa, pot sa existe si infectii, procesare neconforma a alimentelor, dureri sau efecte estetice neplacute. O dantura frumoasa, igienizata permanent, conduce spre o buna sanatate generala si, automat, spre o calitate a vietii, superioara.

  1. Ajuta viata sociala prin zambetul impecabil

Zambetul este foarte important. Cine nu poate zambi liber se poate simti stanjenit. Exista persoane care nu au mai fost active social din cauza aspectului estetic neplacut al dintilor. Asadar, un implant dentar poate sa aiba actiune pozitiva chiar si in zona de socializare.

  1. Sanatatea este bine mentinuta cu ajutorul unei masticatii corespunzatoare

In functie de modul in care este mestecata mancarea, apare si procesarea ulterioara a nutrientilor din alimente. Este important ca masticatia sa aiba loc in modul cel mai corect posibil. Este de asemenea bine ca mesele sa fie luate in intervalele orare potrivite si sa se acorde timp mesei. Daca toate acestea sunt realizate, atunci sanatatea este in cote normale si omul se simte bine. Un implant dentar poate sustine activitatea perfecta a aparatului bucal si omul se poate bucura de efectele placute.

  1. Interventia este usor de realizat

Interventia dentara in ceea ce priveste implantul, nu este una dificila. Este din ce in ce mai apreciat implantul pentru faptul ca se realizeaza in scurt timp si cu durere minima. Una dintre fricile des intalnite in stomatologie, este durerea. Aceasta poate sa fie impiedicata sa apara cu ajutorul anesteziei. Clinica Excedent ofera posibilitatea unei anestezii locale sau unei inhalosedari. In cazul in care exista interventii majore, se poate colabora cu un partener, oferind anestezie generala. Astfel ca nu trebuie decat sa va doriti sa aveti un zambet impecabil si puteti sa il obtineti foarte usor prin implantul dentar.

In concluzie, implantul dentar este o practica ce are multiple avantaje. Acestea tin de santatea orala si de cea generala, de o buna investitie in viitor. Din punct de vedere estetic, dantura poate sa arate impecabil. Astfel ca zambetul poate sa existe in fiecare zi. Clinica Excedent va sta la dispozitie pentru orice tip de interventie de acest gen si va poate raspunde la intrebari. Zambetul perfect este la indemana tuturor.