OnePlus 12 și OnePlus 12R – smartphone-uri noi, disponibile și pe oppostore.ro

OnePlus 12 și OnePlus 12R – smartphone-uri noi, disponibile și pe oppostore.ro

Cele mai noi smartphone-uri din portofoliul brandului global de tehnologie OnePlus, modelele OnePlus 12 și OnePlus 12R, sunt disponibile acum și pe platforma online oppostore.ro. Această extindere a canalelor de distribuție oferă utilizatorilor un nou mod oficial de achiziție, complementar partenerilor Altex, DIGI și eMAG, prin care aceștia beneficiază de pachetul complet de servicii post-vânzare, inclusiv garanție și asigurarea funcționării corecte a tuturor serviciilor precum compatibilitatea cu rețelele operatorilor locali, cu serviciul RO-Alert și lipsa restricțiilor de geolocație.

Concentrându-se asupra funcțioalității produselor și a calității serviciilor conexe, OnePlus subliniază importanța alegerii canalelor oficiale de vânzare pentru achiziția produselor. Compania reiterează angajamentul său față de oferirea de produse performante și servicii de asistență fiabile pentru clienți.

Ciprian Mirea, Country Manager OnePlus România, a declarat: „Noua serie OnePlus 12 a fost primită cu entuziasm în România, iar interesul crescut pentru OnePlus 12 și OnePlus 12R este evident, cu atât mai mult cu cât aceste produse beneficiază de oferte speciale până la finalul lunii. În același timp, ne dorim să subliniem importanța achiziționării produselor din canale oficiale pentru a garanta funcționarea corectă a acestora și pentru a oferi servicii de asistență de încredere.”

Extra beneficii pe www.oppostore.ro

Pe oppostore.ro, clienții pot beneficia de avantaje suplimentare până la data de 29 februarie 2024. OnePlus 12 este disponibil la prețul promoțional de 5699,9 lei împreună cu căștile wireless OnePlus Buds Pro 2 și peste 500 de puncte OPPO. De asemenea, modelul OnePlus 12R vine cu o ofertă atractivă, împreună cu căștile OnePlus Buds Pro 2 la un preț special de 3699,9 lei. Utilizatorii se bucură, de asemenea, de o garanție extinsă de 3 ani pentru produse, livrare gratuită și acumularea de puncte OPPO care pot fi utilizate pentru achiziționarea altor produse din magazinul online – oppostore.ro.

OnePlus este un brand international de tehnologie mobilă care își dorește să depășească limitele convenționale ale tehnologiei. Având la bază sloganul „Never Settle”, OnePlus creează dispozitive cu un design rafinat, construcție premium și soluții hardware performante. Mai mult decât atât, OnePlus își dorește realizarea soluțiilor tehnologice care vin ca răspuns pentru utilizatori, motiv pentru care are ca scop dezvoltarea legăturilor puternice cu comunitățile de utilizatori sau fani și dezvoltarea alături de acestea.