Campania promoțională Premii în MyAccount poate aduce o lună de acces la VOYO clienților Telekom Romania Mobile

Campania promoțională Premii în MyAccount poate aduce o lună de acces la VOYO clienților Telekom Romania Mobile

Clienții Telekom Romania Mobile pot beneficia de o lună de acces la VOYO, ca parte a campaniei promoționale de primăvară Premii în MyAccount, care se desfășoară până la 23 aprilie 2024. Toți clienții Telekom, abonați și utilizatori de cartele, precum și clienți business, care răzuiesc cardul digital din aplicația mobilă MyAccount, pot să câștige săptămânal vouchere cadou constând într-o lună de abonament la VOYO și multe alte premii.

În plus, clienții care plătesc factura sau reîncarcă o cartelă direct din aplicația mobilă MyAccount mai primesc încă un premiu dintre cele disponibile în cadrul campaniei Premii în MyAccount.

Pentru a participa la campanie, este suficient ca utilizatorii Telekom să descarce aplicația mobilă MyAccount, să se inregistreze și să efectueze una dintre acțiunile eligibile, conform regulamentului campaniei.

Cu peste 1 milion de descărcări, aplicația mobilă MyAccount oferă opțiuni multiple de plată și gestionare a tuturor serviciilor Telekom, direct de pe telefon.

VOYO oferă o gamă variată de conținut video, de la filme și seriale, la emisiuni digitale și evenimente difuzate exclusiv online:

  • Seriale: Las Fierbinți (peste 500 de episoade), Clanul (sezon nou), Groapa (VOYO Original)
  • Emisiuni: Survivor All Stars, Săriți de pe Fix, Românii au talent
  • Documentare: Tovarășu’ (VOYO Original), 20 days in Mariupol
  • Peste 500 de filme și seriale, atât românești, cât și internaționale
  • Desene animate în limba română pentru copii: Ștrumfii, CoComelon, Ratchet şi Clank: Cavalerii galaxiei
  • Evenimente sportive de top: EURO 2024, UEFA Europa League, UEFA Conference League, Cupa Angliei, ONE Fighting Championship, UFC, Tenis, Handbal și cele mai mari gale din Box
  • Canalele PRO TV live 24/7.