Verde de Paște – o nouă etapă a programului GourmetGIFT.ro pentru protejarea mediului înconjurător

Verde de Paște – o nouă etapă a programului GourmetGIFT.ro pentru protejarea mediului înconjurător

Retailerul online GourmetGIFT.ro, unul dintre cei mai importanți furnizori de cadouri corporate, continuă în anul 2024 să susțină activ protejarea mediului înconjurător, alături de clienții săi din mediul de afaceri. După ce în perioada Sărbătorilor de iarnă 2023 a fost lansat programul Green Christmas, gourmetGIFT.ro dezvoltă această platformă de responsabilitate socială corporativă prin proiectul Verde de Paște. Mai mult decât atât, ca urmare a interesului demonstrat de comunitatea de business pentru a susține inițiativa de plantare de copaci, a fost stabilit un plan ambițios, pe 5 ani, care să presupună acțiuni succesive de împădurire în diverse zone din România.

GourmetGIFT.ro este prima companie de cosuri cadou gourmet și cadouri corporate din România care realizează demersuri concrete în favoarea protejării mediului înconjurător, o serie de acțiuni care vor continua să se deruleze cu ocazia celor două mari Sărbători din an – Paște și Crăciun. Obiectivul este reducerea amprentei de carbon pe care activitățile comerciale și de afaceri în general o determină implicit. Astfel, practica elegantă de oferire de coșuri cadou gourmet, obișnuită în zona corporate, își dezvoltă o componentă solidă eco-friendly, atât de relevantă în cadrul unei societăți moderne, care pune preț pe elementele etice, dincolo de satisfacțiile de moment precum primirea unor daruri memorabile.

Plantarea de plopi – prima operațiune de împădurire, după campania de Crăciun 2023

Prin implicarea firmelor care au ales să comande anul trecut coșuri cadou de Crăciun în cadrul programului Green Christmas 2023, în această primăvară a fost deja realizată o acțiune de plantare de plopi în județul Constanța, în localitatea Topalu. A participat întreaga echipă a GourmetGIFT.ro, alături de reprezentanți ai Ocolului Silvic Hârșova, în calitate de parteneri de specialitate în respectiva operațiune. Astfel, se asigură succesul plantării, prin expertiza tehnică a unor specialiști în domeniu.

Noua inițiativă, intitulată Verde de Paște, a fost lansată în același timp cu noul catalog de Paște GourmetGIFT.ro, care cuprinde coșuri cadou gourmet dedicate oferirii pe plan profesional (pentru angajați, colaboratori, parteneri de afaceri), dar și pe plan personal (pentru prieteni și familie). La fel ca în fiecare an, de Paște 2024, retailerul specializat în cadouri gourmet propune variante originale pentru orice buget – de la coșuri cadou de bază, până la variante super premium și de lux, pentru experiențe cu totul exclusiviste. Spiritul festiv și standardele înalte de calitate sunt însă elemente comune ale tuturor coșurilor cadou de Paște realizate și comercializate de către GourmetGIFT.ro.

Ce presupune implicarea companiilor în platforma eco-friendly dezvoltată de GourmetGIFT.ro

Companiile care comandă în această perioadă cosuri cadou Paste pentru salariați, furnizori și clienți VIP au posibilitatea de a alege să se alăture demersului Verde de Paște. Coșurile cadou vor avea aplicate etichete autocolante cu mesajul “cadou prietenos cu mediul” și mențiunea “Cel care v-a oferit acest cadou a ajutat la plantarea unui pom!”. Comunicând acest lucru destinatarilor cadourilor, companiile care dăruiesc își validează la rândul lor orientarea eco-friendly și susținerea unui proiect social de maximă importanță pentru comunitate. Nu există un cost suplimentar pentru companiile care aleg să se alăture cauzei, iar mesajul de conștientizare a importanței protejării mediului înconjurător capătă și mai mult ecou.

“Suntem foarte încântați să fim prima companie de coșuri cadou din România care face pași în mod concret spre responsabilitate socială într-o zonă pe care o considerăm esențială pentru noi toți: protecția mediului înconjurător. Cel puțin pentru următorii 5 ani, ne propunem să realizăm cât mai multe acțiuni de plantare de copaci, de care să beneficiem cu toții. Trăim într-o țară cu peisaje naturale de excepție, dar impactul dezvoltării umanității este tot mai vizibil, în mod negativ, din păcate. Considerăm că avem responsabilitatea de a ne bucura de resurse în mod sustenabil, iar activitatea noastră să fie compensată pe cât posibil prin astfel de inițiative pro natură”, a explicat Adrian Tiron, noul General Manager al GourmetGIFT România, care este mandatat să orienteze compania de cadouri spre o nouă etapă de dezvoltare, inclusiv cu expansiune regională, dincolo de granițele țării.

Soluții complete de pachete cadou gourmet pentru IMM-uri și corporații

Cu peste 15 ani de experiență în domeniul producerii și comercializării coșurilor cadou gourmet, GourmetGIFT.ro are un portofoliu tot mai amplu de clienții companii, de la IMM-uri până la corporații de top din România.

Noile cadouri cu “etichetă verde” susțin spiritul inovator al GourmetGIFT.ro, în contextul în care acțiunea dăruirii în mediul de business trebuie să fie cât se poate de sustenabilă pentru a corespunde valorilor moderne corporative.

GourmetGIFT.ro propune o largă selecție de pachete cadou “cu efect WOW”, asociate unor experiențe memorabile. Produsele gourmet de la producători români și internaționali sunt alese astfel încât să garanteze calitate maximă și o imagine desăvârșită, potrivită unor momente festive.