De ce este mult mai avantajos sa cumperi ceasuri online

Cand esti intr-un mall si te plimbi prin magazine, ai avantajul de a putea atinge produsele, de a le selecta si analiza singur. Daca vrei sa-ti cumperi un ceas, trebuie sa le vizualizezi printr-o bariera de sticla, pentru ca in magazinele de specialitate nu este ca in cele de imbracaminte si incaltaminte. Pentru a putea vedea de mai aproape un ceas, trebuie sa fii asistat de un vanzator, caruia evident nu ii poti “rapi” un timp foarte mare, daca esti nehotarat si vrei sa vezi foarte multe modele de ceasuri.

ceas fossilDin punctul meu de vedere, este destul de lipsit de confort sa-ti alegi un ceas dintr-un magazin de profil, pentru ca nu poti interactiona singur cu produsele. Cele mai multe vitrine sunt tinute incuiate, deci persoana care te asista trebuie sa incuie si descuie multe dintre ele. In unele magazine, nici nu vezi bine preturile si trebuie sa intrebi la fiecare produs.

Astfel, indiferent de marca de ceasuri pe care o cauti, mult mai simplu si comod este sa cumperi de pe internet. In magazinele online, este drept ca nu poti atinge produsele, insa le vezi pe toate in prim-plan, cu poze de mari dimensiuni. Citesti cu atentie toate detaliile tehnice si le poti compara. Spre deosebire de comertul offline, in cel online verifici rapid preturile si vezi daca intr-un alt magazin gasesti acelasi produs in conditii mai bune. Mare atentie la magazinele “no name”, evita-le pe cat posibil, pentru a te feri de produse false. Daca vrei un magazin unde sa mergi la sigur, poti incerca aici, pe secundar.ro.

In comertul online “adevarat”, clientii au posibilitatea de a returna produsele fara a invoca un motiv, intr-un anumit termen. Ai comandat online un ceas si ai observat, cand l-ai primit, ca nu iti place de fapt atat de mult pe cat credeai? Il poti returna / inlocui foarte usor. Pentru a nu exista probleme, citeste mereu conditiile de returnare inainte de a efectua o comanda online.

Ca o concluzie, a achizitiona ceasuri din e-commerce inseamna: timp si bani economisiti; proces simplu de cumparare; comoditate maxima; siguranta. Nu sunt tocmai un fan al ceasurilor de mana, insa daca voi dori sa cumpar unul in viitorul apropiat pentru mine sau pentru a-l face cadou, voi comanda de pe internet, avand astfel toate sansele sa gasesc un produs la cel mai bun raport calitate – pret. Nu va lasati sedusi de potentialele discounturi foarte mari din magazinele fizice, verificati pretul final pe internet, pentru ca atunci cand faci o reducere, nu conteaza doar procentul, ci si pretul de la care pornesti.

1 Comment

  1. Mihai

    In general, produsele care se gasesc de vanzare in mediul online sunt mai ieftine, mi-am cumparat si eu un ceas online care era cu 100 de lei mai ieftin decat in magazin.

Comments are closed