Ce brand de dezinfectante am achiztionat pentru clinica mea – Guest Post

Ce brand de dezinfectante am achiztionat pentru clinica mea – Guest Post

Am o clinica de stmatologie pe care imi place sa o tin mereu curata, la cele mai inalte standarde. Desi multa lume nu ar crede, intr-o asemenea clinica, sunt mai multe bacterii decat isi poate inchipui cineva. In timpul procedurilor stomatologice, medicii, asistentii si tehnicienii dentari pot fi expusi mai mult decat s-ar crede. Asta pentru ca au de-a face cu multe microorganisme ce se gasesc in sange si in saliva. Aceste microorganisme pot duce la aparitia unor infectii, unele chiar extrem de garve. Din aceasta cauza trebuie sa existe un protocol si proceduri de dezinfectare si igienizare controlate si profesionale.

Orice medic stomatolog, ce detine o clinica de gen, trebuie sa fie constient de faptul ca toate instrumentele si obiectele din interiorul acesteia trebuie decontaminate pentru ca de la pacient se pot lua o gramada de infectii. Nu numai aparatura si instrumentarul trebuie dezinfectat, igienizat si sterilizat, ci si mainile personalului inainte si dupa fiecare interventie. Si, pentru ca aici imi doream sa ajung, o sa va spun ce fel de produse folosesc eu si de unde le achizitionez.

Acum ceva timp, am descoperit magazinul online Sanito.ro. Acest magazin este renumit in intreaga tara pentru produsele de calitate, folosite de catre toti profesionistii din domeniul sanitar, dar si industraial si alimentar. Magazinul are o experienta de peste 13 ani si o echipa priceputa, indiferent de problema pe care o aveti. Echipava poate sfatui constant ce fel de produse sa alegeti, in functie de afacerea pe care o detineti si de utilizarea pentru care sunt destinate aceste produse. Atunci cand i-am contactat prima data, le-am explicat exact pentru ce am nevoie de anumite produse si reprezentantii magazinului nu au ezitat sa imi spuna ce imi trebuia.

In primul rand, mi-au recomandat dezinfectanti maini Tork. Acestia sunt creati de brand-ul cunoscut in intreaga lume pentru produsele de calitate, destinate dezinfectarii si igienizarii. Dezinfectantii de maini elimina pana la 99,9% din bacterii si nu este nevoie sa folosim apa. Sunt o solutie rapida si eficienta pentru curatarea in profunzime a mainilor. In plus, formula unui asmenea dezinfectant nu ataca pielea. De asemenea, tot de aici, am comandat, de la bun inceput sapun Tork. Pe acesta l-am instalat la grupul sanitar la clinicii. Deoarece am o clinica destul de mare, nu puteam sa nu instalez un grup sanitar pentru pacienti si unul pentru personal. Nu imi doream achizitionarea unui sapun din comert, deoarece stiu ca nu este la fel de eficient ca unul profesional. Asa ca, cu sapunul cremos de la Tork am dat lovitura. Desigur, nu puteam sa il folosesc decat intr-un dozator sapun Tork special. Atata angajatilor mei cat si pacientilor le place sapunul folosit. Am avut chiar pacienti care m-au intrebat de unde am cumparat sapunul. Le-am spus imediat ca este de la brand-ul Tork si magazinul de unde il achizitionez, este Sanito.ro.

Asadar, din ziua in care am descoperit magazinul, nu am mai cumparat produse pentru dezinfectare si igienizare din alta parte. Am fost si sunt extrem de multumita si, asa cum le-am recomandat si pacientilor mei, asa va recomand si voua produslele de la Sanito.ro