Laptopuri, televizoare, tablete si alte produse in promotii pe Oktal.ro, timp de 10 zile

oktalPrietenii de la Oktal.ro au comunicat azi lansarea unei noi campanii de reduceri, ce va dura 10 zile. In promotii vor intra produse din cele mai populare categorii: laptopuri, televizoare, tablete, telefoane, electrocasnice. Printre produsele aflate in promotii se remarca laptop Lenovo la doar 999 lei (pret exceptional pentru un astfel de dispozitiv) si Smart TV LG 3D cu diagonala de 81 cm la 1599 lei – un pret care cu doar 2 ani in urma ar fi parut de domeniul fantasticului, in conditiile in care tehnologia 3D devine acum atat de accesibila publicului larg, scrie SMARTfinancial.ro.

De ce sa cumparam online? Multe avantaje fata de offline: scapam de trafic si aglomeratie, comparam bine preturile si serviciile oferite, analizam cat de incredere este un magazin online… si scutim si bani, caci online este mai ieftin.

Oktal.ro accepta si plati in rate, chiar si prin produse cu 0% dobanda. Solutiile de finantare de la Credit Europe Bank, Cetelem si BRD Finance (card de credit si credit clasic) sunt acceptate direct online, in timp ce solutiile oferite de Raiffeisen Bank si Banca Transilvania ii pot ajuta pe clientii care platesc in showroom-ul Oktal.ro din Bucuresti.

oktal ro

Sfat pentru cei ce doresc sa achizitioneze un produs mai scump: profitati si de ofertele bancilor / IFN-urilor, promotii de genul “bani inapoi”. Piraeus Bank a avut o promotie cu 3% la orice cumparaturi, insa se termina azi, daca nu o vor prelungi. Daca ati cumpara un produs mai scump sau mai multe produse impreuna (sa zicem un laptop, un televizor, altceva pentru casa), de exemplu poate cheltuiti 6000 de lei. Va dau un pont: puteti face un card de credit de la TBI Credit / TBI Bank. La prima cumparatura efectuata, din cate citesc in regulamentul de pe siteul lor, ofera 5% cashbank… la 6000 de lei (exemplul meu), asta inseamna 300 de lei inapoi. Pe langa reducerile de pret deja aplicate produselor… o singura problema: cardul permite plata doar la POS, deci ar trebui sa platiti in showroom-ul Oktal.ro, daca alegeti produse de la ei. Oricum, trebuie sa cititi cu atentie conditiile si sa vedeti ce produs gen card de credit vi se potriveste. Ideal este sa returnati banii in perioada de gratie si sa nu platiti dobanda deloc, doar sa beneficiati de bonusuri 😉 Daca doriti rate clasice, mai bine alegeti un produs cu 0% dobanda sau cu cea mai mica dobanda pentru rate pe termen mai lung.

Inca un pont: Oktal.ro ofera “E-Service”, un program complet gratuit care ii ajuta pe clienti sa economiseasca timp si bani. In perioada de garantie a produselor, clientii Oktal.ro pot completa online un formular, in cazul aparitiei unei probleme. Ulterior, un operator de service va prelua solicitarea si va contacta telefonic sau prin e-mail clientul. Preluarea produsului defect va fi facuta de catre un curier trimis si platit de Oktal.ro, iar returnarea produsului la client va fi facuta in aceleasi conditii favorabile pentru client.

www.Oktal.ro este de multi ani in topul magazinelor online din Romania, pe segmentul de IT&C. Mai nou, ofera si electrocasnice. Preturile sunt bune si foarte bune. Si nu o spun doar pentru ca imi sunt prieteni, puteti vedea singuri. Nu va aruncati la primul magazin care isi face reclama pe la TV, analizati si cautati ofertele mai bune (preturi bune + servicii post-vanzare!). Nu alegeti insa nici sa cumparati de la magazine online obscure, chiar daca preturile pot fi mai mici, caci ati putea regreta ulterior.