Pasi de dans – miscare cu stil

De cativa ani, dansul profesionist este promovat puternic la TV, in show-uri dedicate ce au luat startul prin Dansez pentru tine – o emisiune mult prea melodramatica pentru gustul meu. Dansul a devenit atractiv si in Romania, existand deja o “piata” a scolilor de dans, a locurilor unde – amator sau initiat – poti invata sa dansezi mai bine, in diverse stiluri. Cursurile de dans pentru adulti si copii sunt promovate si online, existand des oferte speciale, inclusiv pe site-urile de reduceri de grup. Ceea ce este mai important de remarcat este ca dansul a devenit “cool”, o activitate atractiva pentru femei, dar si pentru barbati – care nu mai au motive sa se simta demasculinizati.

Primavara este un context bun de start pentru orice noua activitate. Unii isi cumpara biciclete sau role ori isi activeaza abonamentul la sala de fitness, altii se gandesc sa se inscrie la cursuri de dans – individual sau de cuplu, caz in care dansul poate fi si o activitate romantica in doi, un gen de teambuilding mai intim 🙂 Dansul poate reaprinde flacara pasiunii acolo unde banalul a pus stapanire pe viata in doi…

Multe cupluri se inscriu la cursuri de dans atunci cand au nevoie in mod expres: inainte de nunta. Scolile de dans au programe dedicate pentru “valsul miresei”, pentru cei care vor sa-si impresioneze invitatii si sa danseze pornind de la o coregrafie bine stabilita.

dans soft step

Soft Step este una dintre scolile de dans din Bucuresti ce ofera cursuri de dans pentru toate segmentele de varsta. Cursurile de dans pentru copii sunt o modalitate buna de petrecere a timpului liber, copiii consumandu-si energia departe de dispozitive electronice (tablete, TV, jocuri online) si dobandind o tinuta corecta si eleganta ce modeleaza personalitatea.

Copiii de peste 5 ani pot invata dans sportiv, hip-hop, streetdance sau latino, dar si tango, vals vienez, samba si multe altele. Interesant este ca si seniorii au cursuri de dans dedicate, caci dansul nu are limita maxima de varsta, aducand o senzatie placuta. Doar sanatate sa existe…

Adultii pot invata la Soft Step aproape orice stil de dans doresc, eventual inspirandu-se din ceea ce au vazut in emisiuni televizate 🙂 O pot face insa intr-un cadru profesionist, cu antrenori si instructori cu experienta in lumea dansului. Conform siteului oficial, Asociatia Clubul Sportiv Soft Step a inceput activitatea in 2007, fiind in prezent sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv. Avand in jurul lor dansatori profesionisti formati in cadrul scolii, cei de la Soft Step sunt o “sursa” de dansatori pentru show-uri de televiziune, evenimente de lifestyle sau de business, evenimente de familie precum nunti, botezuri sau aniversari.